Курячі кульки у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
У рецепті цієї страви використовується всього лише шість простих інгредієнтів. Готується це диво 15-20 хвилин. Ніжне куряче філе з ароматним вершковим соусом, з легкістю, зробить вас ситими і щасливими!
Хочу з вами поділиться простим рецептом приготування курячих кульок з вершковим соусом. З інгредієнтів, вам знадобиться: куряче філе, твердий сир, вершки, сіль, яйце, часник і цибуля ріпчаста. Як гарнір можна відварити картоплю або рис. Не менш актуальними, будуть свіжі та тушковані овочі або салат. Вдалого приготування і гарного вам вечора!
- Куряче філе - 500 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Сир твердий - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - За смаком
Куряче філе злегка відбийте і дрібно поріжте.
Перекладіть філе в глибоку тарілку, додайте яйце, сіль, перець дрібно нарізану цибулю.
Добре перемішайте.
Форму для запікання змастіть вершками. Сформуйте невеликі кульки з м'яса і викладіть їх на невеликій відстані один від одного.
Кульки запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці, 15 хвилин.
Поки кульки запікаються, приготуємо соус. Сир натріть на дрібній тертці. Потім змішайте з вершками і видавіть в них часник.
Дістаньте форму з духовки, залийте кульки вершковим соусом і відправте в духовку ще на 15 хвилин. Готово!