Курячі кульки в соусі
(покроковий рецепт з фото)
Хотілося б поділитися з вами своїм варіантом, як приготувати курячі кульки в соусі. Любителям італійської кухні особливо рекомендую придивитися до рецептом, він вам точно припаде до душі.
Ці ніжні, апетитні кульки з курячого фаршу, томління в томатному соусі, це приголомшлива ідея для обіду або вечері. Подавати до столу їх можна з будь-яким гарніром або навіть просто з скибочками свіжого хліба, наприклад. Відмінна альтернатива звичним для багатьох котлет, рекомендую на замітку!
- Куряче філе - 450 грам
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
- Сіль і спеції - За смаком (перець, петрушка, чебрець, розмарин, шавлія, базилік і т. Д.)
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2-4 зубчиків
- Томати у власному соку - 800 грам
1. Куряче філе вимийте і висушіть.
2. За допомогою блендера або м'ясорубки подрібніть в фарш.
3. Викладіть його в глибоку миску, додайте сіль, спеції, зелень за смаком. Вбийте яйце, додайте трохи часнику, всипте панірувальні сухарі. Все як слід перемішайте.
4. З отриманого фаршу сформуйте невеликі кульки.
5. На сковороді розігрійте трохи оливкового масла і викладіть туди кульки.
6. Обсмажте на середньому вогні до рум'яності з усіх боків.
7. Окремо обсмажте на оливковій олії подрібнений часник.
8. Томати у власному соку подрібніть до стану однорідного соусу.
9. Вилийте соус на сковороду. Додайте сіль і спеції.
10. За смаком додайте подрібнену зелень.
11. Викладіть в соус кульки і тушкуйте ще хвилин 5-7 до готовності.
12. Подавайте з будь-яким гарніром, в даному випадку це макарони. Смачного!