Курячі кульки з сиром в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кульки з курячого філе з тертим сиром, запечені в духовці, готуються дуже легко і швидко! Цю страву можна подати як закуску або як самостійне гаряче з гарніром. Пробуйте, це смачно!
Курячий фарш можна замінити на будь-який інший. Заготовки фрикадельок можна зберігати в морозилці. А потім дістати, розморозити і готувати.
Щоб вони вийшли однаковими, я використовувала ложку для морозива, разом вийшло 18 штучок. Якщо не хочете готувати кляр, то додайте яйце і сухарі в фарш.
Отже, дивіться, як приготувати курячі кульки з сиром в духовці.
- Куряча грудка - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Вустерширський соус - 1 Чайна ложка
- Сир - 150 грам
- Панірувальні сухарі - 1/4 склянки
- Паприка - 0, 5 чайних ложки
- Часник - 2 зубчики
- Велика сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чорний перець - 2 щіпки
- Зелень - За смаком
1
Пропустіть через м'ясорубку курячу грудку, цибулину і часник.
2
Додати перець, сіль, перець, вустерширський соус. Додайте за смаком подрібнену зелень. Руками перемішайте фарш до однорідної консистенції.
3
Сир наріжте на невеликі кубики. Збийте яйце віночком.
4
Сформуйте кульку з фаршу, в середину помістіть кубик сиру. Занурте фрикадельки в яєчний кляр і обваляйте в великих панірувальних сухарях.
5
Викладіть фрикадельки на пергамент. Запікайте їх в розігрітій духовці при температурі 200 градусів 20-25 хвилин.
6
Подавайте їх гарячими, поки всередині тягнеться розплавлений сир.