Рецепт Курячі кульки з сиром в духовці фото

Курячі кульки з сиром в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 40 хв.

Кульки з курячого філе з тертим сиром, запечені в духовці, готуються дуже легко і швидко! Цю страву можна подати як закуску або як самостійне гаряче з гарніром. Пробуйте, це смачно!

Опис приготування:

Курячий фарш можна замінити на будь-який інший. Заготовки фрикадельок можна зберігати в морозилці. А потім дістати, розморозити і готувати.

Щоб вони вийшли однаковими, я використовувала ложку для морозива, разом вийшло 18 штучок. Якщо не хочете готувати кляр, то додайте яйце і сухарі в фарш.

Отже, дивіться, як приготувати курячі кульки з сиром в духовці.

  • Куряча грудка - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Вустерширський соус - 1 Чайна ложка
  • Сир - 150 грам
  • Панірувальні сухарі - 1/4 склянки
  • Паприка - 0, 5 чайних ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Велика сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний перець - 2 щіпки
  • Зелень - За смаком
1
Пропустіть через м'ясорубку курячу грудку, цибулину і часник.
2
Додати перець, сіль, перець, вустерширський соус. Додайте за смаком подрібнену зелень. Руками перемішайте фарш до однорідної консистенції.
3
Сир наріжте на невеликі кубики. Збийте яйце віночком.
4
Сформуйте кульку з фаршу, в середину помістіть кубик сиру. Занурте фрикадельки в яєчний кляр і обваляйте в великих панірувальних сухарях.
5
Викладіть фрикадельки на пергамент. Запікайте їх в розігрітій духовці при температурі 200 градусів 20-25 хвилин.
6
Подавайте їх гарячими, поки всередині тягнеться розплавлений сир.

Схожі рецепти