Рецепт Курячі кульки в паніровці фото

Курячі кульки в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, Для дітей
Гарячі страви

Курячі кульки в паніровці - ніжне ласощі. Його дуже люблять діти. Хоча в рецепті використовується дієтична грудка, жарка у фритюрі робить це блюдо досить калорійним, але воно дуже смачне!

Курячі кульки в паніровці зробити дуже просто: в фарш додати спеції, скачати кульки, опустити кульки в збите яйце, запанірувати в сухарях і смажити їх у фритюрі. Найвідповідальніший момент - це жарка кульок в розпеченому маслі. Це операція вимагає уваги і обережності. Якщо у вас немає фритюрниці, можна налити масло в неглибоку широку каструлю. Готові кульки викладайте на серветку, щоб прибрати зайвий жир.


  • Куряче філе - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сухарі паніровочні - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Перець - За смаком
  • Масло для фритюру - 300-400 грам
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
курячі кульки в паніровці - фото крок 1
Філе порізати на шматочки.
курячі кульки в паніровці - фото крок 2
Яйце помити і збити віночком.
курячі кульки в паніровці - фото крок 3
Часник видавити через чеснокодавку.
курячі кульки в паніровці - фото крок 4
У блендері подрібнити куряче філе, додати спеції.
курячі кульки в паніровці - фото крок 5
До фаршу додайте часник і гірчицю (для дітей не треба). Скачайте кульки.
курячі кульки в паніровці - фото крок 6
Умочіть кульки в паніровці.
курячі кульки в паніровці - фото крок 7
Масло розігрійте до кипіння і смажте кульки по 8-9 хвилин до золотистого кольору.
курячі кульки в паніровці - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти