Курячі кульки в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Курячі кульки в паніровці - ніжне ласощі. Його дуже люблять діти. Хоча в рецепті використовується дієтична грудка, жарка у фритюрі робить це блюдо досить калорійним, але воно дуже смачне!
Курячі кульки в паніровці зробити дуже просто: в фарш додати спеції, скачати кульки, опустити кульки в збите яйце, запанірувати в сухарях і смажити їх у фритюрі. Найвідповідальніший момент - це жарка кульок в розпеченому маслі. Це операція вимагає уваги і обережності. Якщо у вас немає фритюрниці, можна налити масло в неглибоку широку каструлю. Готові кульки викладайте на серветку, щоб прибрати зайвий жир.
- Куряче філе - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Сухарі паніровочні - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Часник - 1-2 зубчиків
- Перець - За смаком
- Масло для фритюру - 300-400 грам
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
Філе порізати на шматочки.
Яйце помити і збити віночком.
Часник видавити через чеснокодавку.
У блендері подрібнити куряче філе, додати спеції.
До фаршу додайте часник і гірчицю (для дітей не треба). Скачайте кульки.
Умочіть кульки в паніровці.
Масло розігрійте до кипіння і смажте кульки по 8-9 хвилин до золотистого кольору.
Смачного!