Курячі палички в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати за 30 хвилин дуже смачну і гостренькі мексиканську закуску - курячі палички в паніровці. Шикарне блюдо для фуршетів, а також частування до пива або вина. Піде і на свято.
Курячі палички в паніровці - дуже смачна закуска, яку я постійно готую для своїх друзів. Ми часто збираємося у мене, щоб подивитися Лігу чемпіонів і попити пивка. Хлопці приносять пиво, ну а з мене - плазма і перекуси. Так ось курячі палички в паніровці - це наша традиція. Найкраще до них підходить холодненької темне чеське пиво Втім, не тільки під пиво добре йде ця закуска - її можна ставити на будь-який святковий стіл. Буде зметена моментально, обіцяю. Отже, думаю я вже вас заінтригував, тому тепер - рецепт курячих паличок в паніровці вашій увазі!
- Куряча грудка - 1 штука( 700 гр)
- Яєчний білок - 2 штуки
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Перець - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Солодка паприка - 1 Чайна ложка
- Орегано - 1 Чайна ложка
- Чилі перчик без насіння - 1 штука
- Вапно - 1/2 штуки
Курочку промиваємо, просушуємо і нарізаємо соломкою.
Збиваємо до легкості білки.
Додаємо всі інгредієнти, крім чилі перцю і лайма.
Все добре перемішуємо.
У вийшла суміші буквально "купаємо" нашу курочку. Ми залишаємо її таким чином на годину.
Після того, як курка добре промаринувалося, на грубку на сильний вогонь ставимо сковорідку і наливаємо в неї досить велика кількість масла. Обсмажуємо кожен шматочок з двох сторін до апетитної скориночки (доволі швидко).
Довільно нарізаємо лайм і чилі перчик.
Готові палички викладаємо на паперовий рушник, щоб воно ввібрало зайвий жир і складаємо в тарілочку. Зверху посипаємо чилі перцем і скроплюємо соком лайма.