Рибні палички в мигдальної паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Нереально смачну, але при цьому абсолютно нескладну закуску я хочу запропонувати вам на пробу. Для справжніх гурманів і всім любителів риби цей рецепт стане справжнім відкриттям:) Рекомендую на замітку!
Перед вами детальну розповідь, як приготувати рибні палички в мигдальної паніровці. Основою в даному випадку буде червона рибка, сьомга, але можна запекти таким чином і білу. У горіхову крихту обов'язково додайте трохи спецій, які вам до душі, можна сушені трави. Від цих паличок просто не відірватися
- Філе сьомги - 450 грам
- Мигдальний крихта - 3/4 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1/3 чайних ложки
- Паприка - 2 чайних ложки
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
2. Подрібнений мигдаль з'єднайте з сіллю і спеціями, перемішайте.
3. Рибу нарізати середніми скибочками. За допомогою пензлика змастіть маслом з усіх боків.
4. Обваляйте в паніровці.
5. І викладіть на деко, застелене пергаментом або силіконовим килимком. Зверху можна ще трохи скропити олією і відправити в розігріту до 220 градусів духовку на 18-20 хвилин.
6. Готові рибні палички в мигдальної паніровці подавайте до столу теплими з улюбленим соусом. Смачного!