Рецепт Рибні палички в мигдальної паніровці фото

Рибні палички в мигдальної паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти , Горіхи , Мигдаль
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На святковий стіл , Фуршет
Страви в паніровці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Нереально смачну, але при цьому абсолютно нескладну закуску я хочу запропонувати вам на пробу. Для справжніх гурманів і всім любителів риби цей рецепт стане справжнім відкриттям:) Рекомендую на замітку!

Опис приготування:

Перед вами детальну розповідь, як приготувати рибні палички в мигдальної паніровці. Основою в даному випадку буде червона рибка, сьомга, але можна запекти таким чином і білу. У горіхову крихту обов'язково додайте трохи спецій, які вам до душі, можна сушені трави. Від цих паличок просто не відірватися

  • Філе сьомги - 450 грам
  • Мигдальний крихта - 3/4 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1/3 чайних ложки
  • Паприка - 2 чайних ложки
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
рибні палички в мигдальної паніровці - фото крок 1
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
рибні палички в мигдальної паніровці - фото крок 2
2. Подрібнений мигдаль з'єднайте з сіллю і спеціями, перемішайте.
рибні палички в мигдальної паніровці - фото крок 3
3. Рибу нарізати середніми скибочками. За допомогою пензлика змастіть маслом з усіх боків.
рибні палички в мигдальної паніровці - фото крок 4
4. Обваляйте в паніровці.
рибні палички в мигдальної паніровці - фото крок 5
5. І викладіть на деко, застелене пергаментом або силіконовим килимком. Зверху можна ще трохи скропити олією і відправити в розігріту до 220 градусів духовку на 18-20 хвилин.
рибні палички в мигдальної паніровці - фото крок 6
6. Готові рибні палички в мигдальної паніровці подавайте до столу теплими з улюбленим соусом. Смачного!

Схожі рецепти