Хліб з лляної і мигдальної муки
(покроковий рецепт з фото)
Випічка домашнього хліба - процес нескладний, а ось результат здатний вразити навіть найвибагливіших гурманів. Цей рецепт для тих, хто любить корисний, смачний і оригінальний хлібець. Запам'ятовуйте!
Цей рецепт - захоплюючий експеримент. Різноманітність інгредієнтів дійсно дивує, хоча в іншому процес традиційний. Я покажу, як приготувати хліб з лляної і мигдальної муки з насінням. Смак його словами просто не описати, так що обов'язково спробуйте повторити рецепт в домашніх умовах. До речі, добавки можна вибирати абсолютно будь-які, які вам до душі.
- Борошно мигдальна - 2 склянки
- Кокосові пластівці - 1/2 склянки
- Льняна мука - 3 Ст. Ложки
- Кокосова олія - 1 Ст. Ложка
- Конопляна олія - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Пекарський порошок - 1.5 чайних ложки
- Яйце - 4 штуки
- Сіль і насіння - За смаком
1. У глибокій мисці з'єднайте обидва види борошна, Пекарський порошок, кокосові пластівці, сіль і насіння. Ретельно перемішайте.
2. В окремій мисочці збийте яйця з двома видами масла і оцтом. Влийте рідкі інгредієнти до сухих і перемішайте.
3. Жароміцних форму застеліть пергаментом, викладіть тісто. Можна додатково присипати насінням зверху. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку і запікайте до готовності хвилин 40.
Готовий хліб з лляної і мигдальної муки остудіть, а після наріжте порційними шматочками і подавайте до столу.
Готовий хліб з лляної і мигдальної муки остудіть, а після наріжте порційними шматочками і подавайте до столу.