Кекс на мигдальної борошні
(покроковий рецепт з фото)
Шанувальникам нескладній домашньої випічки хочу запропонувати на замітку цей рецепт. Сьогодні розповім, як приготувати кекс на мигдальної борошні. Корисно, смачно і з мінімумом зусиль. Рекомендую спробувати!
Всього два основних інгредієнта (яйця і борошно) ми будемо використовувати. За бажанням в тісто завжди можна додати сухофрукти, цукати, сушені ягоди, крапельки шоколаду. Перед подачею кекс можна доповнити медом, сиропом, згущеним молоком.
- Мигдалеве борошно - 1.5 склянки
- Яйце - 6 штук
- Вершкове масло - 3-4 Ст. Ложок
- Сода - 1/2 чайних ложки(+ оцет для погашення)
1. Білки акуратно відокремити від жовтків.
2. Збийте їх до пишності. Жовтки з'єднайте з розтопленим вершковим маслом і перемішайте.
3. Всипте в жовтки борошно, додайте соду і в кінці викладіть білки.
4. Усе, Testo майже.
5. Викладіть тісто у форму, розрівняйте і відправте в розігріту до 190 градусів духовку.
6. Випікайте хвилин 25 до румяности. Остудіть, наріжте порційними шматочками і подавайте до столу.