Рецепт Курка в мигдальної скоринці фото

Курка в мигдальної скоринці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе, Горіхи
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Курка в мигдальної скоринці - це ще один чудовий спосіб приготування всіма улюбленого курячого м'яса. Мигдальний корочка надає курці зовсім новий смак - спробуйте, не пошкодуєте!

Оригінальна і смачне блюдо. Мигдаль, зубчики чеснока, оливкова олія, сіль і перець подрібніть в блендері в крихту, яйця razboltayte. Злегка відбиті курячі грудки занурте в яйце і обваляйте в паніровці. Потім викладіть їх на деко і запечіть в духовці протягом 15-20 хвилин при 200 градусах. На стіл подавайте відразу з овочевим гарніром. Смачного!

  • Куряче філе - 4 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Мигдаль - 1 Склянка
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Зелень, спеції - За смаком
курка в мигдальної скоринці - фото крок 1
Курячі грудки злегка відбийте.
курка в мигдальної скоринці - фото крок 2
Мигдаль, зубчики чеснока, оливкова олія, сіль і перець подрібніть в блендері в крихту.
курка в мигдальної скоринці - фото крок 3
Яйця стільком людям в мисці і занурте в них кожен шматочок м'яса.
курка в мигдальної скоринці - фото крок 4
Потім обваляйте в мигдальної паніровці.
курка в мигдальної скоринці - фото крок 5
Викладіть грудки в паніровці на деко і запечіть в духовці протягом 15-20 хвилин при 200 градусах. На стіл подавайте відразу з овочевим гарніром.

Схожі рецепти