Курка в мигдальної скоринці
(покроковий рецепт з фото)
Курка в мигдальної скоринці - це ще один чудовий спосіб приготування всіма улюбленого курячого м'яса. Мигдальний корочка надає курці зовсім новий смак - спробуйте, не пошкодуєте!
Оригінальна і смачне блюдо. Мигдаль, зубчики чеснока, оливкова олія, сіль і перець подрібніть в блендері в крихту, яйця razboltayte. Злегка відбиті курячі грудки занурте в яйце і обваляйте в паніровці. Потім викладіть їх на деко і запечіть в духовці протягом 15-20 хвилин при 200 градусах. На стіл подавайте відразу з овочевим гарніром. Смачного!
- Куряче філе - 4 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Мигдаль - 1 Склянка
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Зелень, спеції - За смаком
Курячі грудки злегка відбийте.
Мигдаль, зубчики чеснока, оливкова олія, сіль і перець подрібніть в блендері в крихту.
Яйця стільком людям в мисці і занурте в них кожен шматочок м'яса.
Потім обваляйте в мигдальної паніровці.
Викладіть грудки в паніровці на деко і запечіть в духовці протягом 15-20 хвилин при 200 градусах. На стіл подавайте відразу з овочевим гарніром.