Рецепт Лляної хліб фото

Лляної хліб
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На сніданок
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Хліб з лляної борошном виходить дуже м'який і смачний. Якщо у Вас є хлібопічка, то процес його приготування не складе ніяких труднощів. Спробуйте! Він відмінно підходить до перших страв.

Опис приготування:

Готовому хлібу треба обов'язково дати охолонути і відлежатися. Найкраще його приготувати з вечора і прибрати на ніч в пакет. Таким чином, вранці він буде відмінно різатися. Пригощайтеся!

  • Борошно лляне - 80 грам
  • Борошно пшеничне - 270 грам
  • Вода - 280 грам
  • Сіль - 1 чайних ложок
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Дріжджі сухі швидкорозчинні - 7 грам
  • Різні насіння - 100 грам (насіння, кунжут, Насіння льону та ін.)
лляної хліб - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
лляної хліб - фото крок 2
В чашу хлібопічки налийте воду і рослинне масло. Додайте сіль і цукор.
лляної хліб - фото крок 3
Додайте два види борошна і дріжджі. Насіння покладіть в спеціальний відсік. Якщо такого немає, то теж до борошна.
лляної хліб - фото крок 4
Увімкніть основний режим (у мене 2 годину 50 хв). Колір середній, вага 750 г.
лляної хліб - фото крок 5
Готовий хліб остудіть в рушник.
Смачного!

Схожі рецепти