Хрусткі курячі палички
(покроковий рецепт з фото)
Кожен раз хрусткі курячі палички я подаю з різними соусами. Курячі палички готувати дуже просто. Ви можете зробити їх за 30 хвилин до приходу гостей і приємно їх здивувати.
Хрусткі курячі палички полюбляться і вам, і вашим домочадцям. Викладіть їх після обсмажування на паперову серветку, так зайвий жир стече. Рецепт хрустких курячих паличок по праву можна вважати сімейним. Такі палички готувала ще моя бабуся, спеціально для панірування використовувала сушений хліб. Іноді я подаю палички з картопляним пюре або салатом зі свіжих овочів, як гаряче блюдо. А буває, що просто пригощаю паличками гостей. Вони чудово поєднуються як з гострими, так і з ніжними соусами. Смачного!
- Куряче філе - 500 грам
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка
- Яйця - 4-5 штук
- Спеції - За смаком (виберіть ваші улюблені)
Збийте яйце. Перелийте їх в плоску тарілку. Так буде зручніше вмочати шматочки курячого філе.
У таку ж плоску тарілку висипте панірувальні сухарі. Змішайте їх зі спеціями.
Куряче філе порізати на тонкі довгі смужки. Умочуйте шматочки курки спочатку в яйця, потім ізвалять в панірувальних сухарях.
Викладайте курячі палички на розігрітій масло. Сковороду краще вибрати з високими бортиками, так як масло буде бризкати. Обсмажуйте до хрусткої скоринки з обох сторін.
Подавайте хрусткі курячі палички з вашим улюбленим соусом або з гарніром.