Рецепт Хрусткі курячі палички фото

Хрусткі курячі палички
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл , Фуршет
Гарячі страви , Палички
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Кожен раз хрусткі курячі палички я подаю з різними соусами. Курячі палички готувати дуже просто. Ви можете зробити їх за 30 хвилин до приходу гостей і приємно їх здивувати.

Опис приготування:

Хрусткі курячі палички полюбляться і вам, і вашим домочадцям. Викладіть їх після обсмажування на паперову серветку, так зайвий жир стече. Рецепт хрустких курячих паличок по праву можна вважати сімейним. Такі палички готувала ще моя бабуся, спеціально для панірування використовувала сушений хліб. Іноді я подаю палички з картопляним пюре або салатом зі свіжих овочів, як гаряче блюдо. А буває, що просто пригощаю паличками гостей. Вони чудово поєднуються як з гострими, так і з ніжними соусами. Смачного!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Панірувальні сухарі - 1 Склянка
  • Яйця - 4-5 штук
  • Спеції - За смаком (виберіть ваші улюблені)
хрусткі курячі палички - фото крок 1
Збийте яйце. Перелийте їх в плоску тарілку. Так буде зручніше вмочати шматочки курячого філе.
хрусткі курячі палички - фото крок 2
У таку ж плоску тарілку висипте панірувальні сухарі. Змішайте їх зі спеціями.
хрусткі курячі палички - фото крок 3
Куряче філе порізати на тонкі довгі смужки. Умочуйте шматочки курки спочатку в яйця, потім ізвалять в панірувальних сухарях.
хрусткі курячі палички - фото крок 4
Викладайте курячі палички на розігрітій масло. Сковороду краще вибрати з високими бортиками, так як масло буде бризкати. Обсмажуйте до хрусткої скоринки з обох сторін.
хрусткі курячі палички - фото крок 5
Подавайте хрусткі курячі палички з вашим улюбленим соусом або з гарніром.

Схожі рецепти