Курячі палички з майонезом «Maxeev »»
(покроковий рецепт з фото)
Наближається казкове свято, який займе багато часу. Тому хочу запропонувати вам просте, але смачна страва, яке прекрасно замінить кляр. До того ж готується швидше і менш калорійне.
Курячі палички «маху» виходять ніжними і зовсім не сухі. Готуються дуже просто і швидко. Вони чудово виглядають на святковому столі. Для приготування ми будемо використовувати майонез «маху» з лимонним соком, що дозволить грудях стати м'якою і залишитися соковитою. #Махеев'_чудеса_за_полчаса - це цілком реально.
- Майонез "маху" - 2 Ст. Ложки (з лимонним соком)
- Грудка куряча - 1 штука(1 філе)
- Куряче яйце - 1 штука
- Зелень - 1 Чайна ложка (суха)
- Сухарі паніровочні - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком (мелений)
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
Змішайте в чашці майонез "маху", яйце, сіль, перець чорний і зелень.
Покладіть смужки філе в майонезно-яєчну масу, перемішайте. Дайте постояти при кімнатній температурі 10 хвилин.
Обсмажуйте курячі смужки по 3 хвилини з кожного боку на середньому вогні, до готовності.
Приємного апетиту і щасливого Нового року!