Курячі палички з майонезом «Maxeev »»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.
Наближається казкове свято, який займе багато часу. Тому хочу запропонувати вам просте, але смачна страва, яке прекрасно замінить кляр. До того ж готується швидше і менш калорійне.
Опис приготування:
Курячі палички «маху» виходять ніжними і зовсім не сухі. Готуються дуже просто і швидко. Вони чудово виглядають на святковому столі. Для приготування ми будемо використовувати майонез «маху» з лимонним соком, що дозволить грудях стати м'якою і залишитися соковитою. #Махеев'_чудеса_за_полчаса - це цілком реально.
- Майонез"маху" - 2 Ст. Ложки (з лимонним соком)
- Грудка куряча - 1 штука(1 філе)
- Куряче яйце - 1 штука
- Зелень - 1 Чайна ложка (суха)
- Сухарі паніровочні - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком (мелений)
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування курячих паличок маху.
Змішайте в чашці майонез"маху" , яйце, сіль, перець чорний і зелень.
Грудку вимийте і висушіть. Поріжте її на тонкі смужки.
Покладіть смужки філе в майонезно-яєчну масу, перемішайте. Дайте постояти при кімнатній температурі 10 хвилин.
На сковороду налийте олію і нагрійте на середньому вогні. Масло має бути гарячим, але не перегрітою. Обваляйте кожну смужку філе в сухарях і покладіть на сковороду.
Обсмажуйте курячі смужки по 3 хвилини з кожного боку на середньому вогні, до готовності.
Розкладіть по тарілках і відразу подавайте до столу.
Приємного апетиту і щасливого Нового року!