Лимонне печиво з майонезом «Maxeev »»
(покроковий рецепт з фото)
Час приготування: 30 хв.
Ще навчаючись в школі, на уроках домоводства, ми готували печиво на майонезі. Згадала про цей рецепт, побачивши майонез"Провансаль з лимонним соком" від "Maheeva" і вирішила згадати старий рецепт.
Кількість порцій: 5-6
- Лимон - 1 штука
- Цукор коричневий - 0, 5 склянки (тростинний)
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 5 Ст. Ложок("Провансаль з лимонним соком" "Махеев' & Quot; )
Підготуйте інгредієнти.
Поріжте лимон на шматочки, видаливши насіння, складіть в чашу блендера.
Подрібніть лимон.
Змішайте борошно, цукор і розпушувач для тіста.
Додайте до подрібненого лимону 5 столових ложок майонезу"Провансаль з лимонним соком" "Махеев' & Quot; .
Змішайте лимон з майонезом.
Всипте борошняну суміш.
Замісити тісто.
Тісто трохи липне, тому, для зручності роботи присипте робочу поверхню столу борошном. Розкачайте тісто в пласт, за допомогою формочок зробіть печиво.
Викладіть печиво на лист для випічки, запікайте при температурі 180-200 градусів 15-20 хвилин, в залежності від можливостей вашої духовки.
Коли печиво охолоне до кімнатної температури, посипте його цукровою пудрою і подавайте до столу. Печиво вийшло з приємним освіжаючим лимонним смаком, воно не сухе, а злегка вологе всередині, дуже приємне. Рекомендую спробувати. #Махеев'_чудеса_за_полчаса