Хрусткі курячі «пальчики»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 35 хв.
Кажуть, що людина сприймає їжу не тільки на смак, запах і вигляд, але звук. Він теж збуджує апетит. Хрусткі продукти асоціюються зі свіжістю і відмінним смаком.
Опис приготування:
Напевно тому так багато людей люблять смажену курочку в цілому і нагетси зокрема. Пропоную вам краще пізнати подібне блюдо. Про те, як приготувати хрусткі курячі"Пальчики" , описано в моєму рецепті. М'яке м'ясо (всередині) з хорошим кількістю приправ на контрасті зі скоринкою ... Що може бути смачніше?
- Куряче філе - 250 грам
- Яйце - 1 штука
- Кефір - 2 Ст. Ложки
- Манька - 1 Ст. Ложка
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Чорний мелений перець - 1/3 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
Збийте в мисці яйце з перцем, сіллю і кефіром.
Філе промийте, а потім наріжте його смужками в 1 см. Шириною. Поперчіть і посоліть"пальчики" .
Для панірування змішайте манку з борошном і кунжутом. "Пальчики" умочіть в дієти суміші, а потім в паніровці.
Обсмажте філе до готовності без кришки в маслі. Смачного!