Рецепт Хрусткі курячі «пальчики» фото

Хрусткі курячі «пальчики»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 35 хв.

Кажуть, що людина сприймає їжу не тільки на смак, запах і вигляд, але звук. Він теж збуджує апетит. Хрусткі продукти асоціюються зі свіжістю і відмінним смаком.

Опис приготування:

Напевно тому так багато людей люблять смажену курочку в цілому і нагетси зокрема. Пропоную вам краще пізнати подібне блюдо. Про те, як приготувати хрусткі курячі"Пальчики" , описано в моєму рецепті. М'яке м'ясо (всередині) з хорошим кількістю приправ на контрасті зі скоринкою ... Що може бути смачніше?

  • Куряче філе - 250 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Кефір - 2 Ст. Ложки
  • Манька - 1 Ст. Ложка
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Чорний мелений перець - 1/3 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
хрусткі курячі
Збийте в мисці яйце з перцем, сіллю і кефіром.
хрусткі курячі
Філе промийте, а потім наріжте його смужками в 1 см. Шириною. Поперчіть і посоліть"пальчики" .
хрусткі курячі
Для панірування змішайте манку з борошном і кунжутом. "Пальчики" умочіть в дієти суміші, а потім в паніровці.
хрусткі курячі
Обсмажте філе до готовності без кришки в маслі. Смачного!

Схожі рецепти