Рецепт Курячі пальчики з «пармезан» і шпинатом фото

Курячі пальчики з «пармезан» і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви з начинкою , Рулети
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Півгодини часу, невеликий набір продуктів, простий процес і приголомшливий результат! Ось такий варіант приготування курячих пальчиків з"пармезаном" і шпинатом я хочу вам показати. Рекомендую!

Опис приготування:

Цей рецепт гарний тим, що він корисний. Блюдо відмінно підійде для тих, хто віддає перевагу здоровій їжі. Шпинат може бути свіжим або замороженим. Також в начинку можна за бажанням додати трохи в'ялених помідорів або маслин. Спробувати однозначно варто!

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Сіль і спеції - За смаком (перець, паприка, гірчичний, часник)
  • Цибулина - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Пармезан - 1/2 склянки
  • Шпинат - 1 Склянка
курячі пальчики з
1. Увімкніть духовку і розігрійте до 200 градусів. Лук подрібніть і обсмажте на сковороді до рум'яності.
курячі пальчики з
2. Курку вимийте, обсушити і злегка відбийте. Додати сіль, додайте спеції за смаком. Зверху викладіть обсмажену цибулю.
курячі пальчики з
3. Шпинат відправте на сковороду і млоїте пару хвилин. Потім остудіть і викладіть на грудку. Присипте тертим сиром.
курячі пальчики з
4. Акуратно згорніть грудки в рулетики, закріпивши краю зубочистками. Викладіть на деко, застелений фольгою, і відправте в духовку.
курячі пальчики з
5. Запікайте хвилин 15-20 до повної готовності. Подавайте курячі пальчики з"пармезаном" і шпинатом відразу, попередньо потримавши їх під фольгою протягом 5 хвилин, щоб зберегти всі соки. Смачного!

Схожі рецепти