Курячі пальчики з «пармезан» і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Півгодини часу, невеликий набір продуктів, простий процес і приголомшливий результат! Ось такий варіант приготування курячих пальчиків з "пармезаном" і шпинатом я хочу вам показати. Рекомендую!
Цей рецепт гарний тим, що він корисний. Блюдо відмінно підійде для тих, хто віддає перевагу здоровій їжі. Шпинат може бути свіжим або замороженим. Також в начинку можна за бажанням додати трохи в'ялених помідорів або маслин. Спробувати однозначно варто!
- Куряча грудка - 2 штуки
- Сіль і спеції - За смаком (перець, паприка, гірчичний, часник)
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Пармезан - 1/2 склянки
- Шпинат - 1 Склянка
1. Увімкніть духовку і розігрійте до 200 градусів. Лук подрібніть і обсмажте на сковороді до рум'яності.
2. Курку вимийте, обсушити і злегка відбийте. Додати сіль, додайте спеції за смаком. Зверху викладіть обсмажену цибулю.
3. Шпинат відправте на сковороду і млоїте пару хвилин. Потім остудіть і викладіть на грудку. Присипте тертим сиром.
4. Акуратно згорніть грудки в рулетики, закріпивши краю зубочистками. Викладіть на деко, застелений фольгою, і відправте в духовку.
5. Запікайте хвилин 15-20 до повної готовності. Подавайте курячі пальчики з "пармезаном" і шпинатом відразу, попередньо потримавши їх під фольгою протягом 5 хвилин, щоб зберегти всі соки. Смачного!