Рецепт Курка, panirovannaya в Пармезан фото

Курка, panirovannaya в Пармезан
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Птах , Сир , Курка , Куряче філе , Пармезан
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Як можна відязикатися від шматочка хрусткого курячого філе? Зробити це дуже складно, і надмірно! Цей птах нежирна і корисна, а смаку їй додасть апетитна добавка, яка здивує багатьох. Читайте!

Опис приготування:

Вам дуже сподобається цей рецепт. Він простий і універсальний. Таке блюдо поєднується з м'якими і гострими смаками. І вам обов'язково треба записати собі, як приготувати курку, panirovannuyu в Пармезан. Соковита всередині і хрустка зовні.

  • Куряче філе - 400 грам
  • Борошно пшеничне - 75 грам
  • Пармезан - 30 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сухарі перемелені - 35 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
курка, panirovannaya в Пармезан - фото крок 1
Для початку наріжте філе середніми смужками.
курка, panirovannaya в Пармезан - фото крок 2
Приготуйте 3 тарілки. В одну насипте борошно, в другій збийте яйце, а в третю натріть пармезан і змішайте його з сухарями, сіллю і перцем.
курка, panirovannaya в Пармезан - фото крок 3
Потім кожен шматочок курки обваляйте в борошні, потім в яйці і, нарешті, в суміші сухарів і сиру.
курка, panirovannaya в Пармезан - фото крок 4
Обсмажте філе в розігрітій олії, по 5 хвилин з кожного боку. Смачного!

Схожі рецепти