Курка, panirovannaya в Пармезан
(покроковий рецепт з фото)
Як можна відязикатися від шматочка хрусткого курячого філе? Зробити це дуже складно, і надмірно! Цей птах нежирна і корисна, а смаку їй додасть апетитна добавка, яка здивує багатьох. Читайте!
Вам дуже сподобається цей рецепт. Він простий і універсальний. Таке блюдо поєднується з м'якими і гострими смаками. І вам обов'язково треба записати собі, як приготувати курку, panirovannuyu в Пармезан. Соковита всередині і хрустка зовні.
- Куряче філе - 400 грам
- Борошно пшеничне - 75 грам
- Пармезан - 30 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сухарі перемелені - 35 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Для початку наріжте філе середніми смужками.
Приготуйте 3 тарілки. В одну насипте борошно, в другій збийте яйце, а в третю натріть пармезан і змішайте його з сухарями, сіллю і перцем.
Потім кожен шматочок курки обваляйте в борошні, потім в яйці і, нарешті, в суміші сухарів і сиру.
Обсмажте філе в розігрітій олії, по 5 хвилин з кожного боку. Смачного!