Рецепт Картопляне пюре з «пармезан» фото

Картопляне пюре з «пармезан»
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Овочі, Молочні продукти, Картопля, Сир, Молоко
Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Пюре

Погодьтеся, картопляне пюре як гарнір - це відмінний варіант. Смачно, ситно, легко в приготуванні, але спробуйте урізноманітнити його, додавши натертий ароматний сир "пармезан" і мускатний горіх.

Картопляне пюре з "пармезаном" готується дуже просто. Відварюємо картопля, додаємо масло, робимо пюре, потім сдобряем спеціями і тертим "пармезаном" .

  • Вершкове масло - 75 грам
  • Сир "пармезан" - 40 грам
  • Картопля - 9 штук
  • Сіль - 1-2 Щепоток
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Мускатний горіх - 0.3 чайних ложки
картопляне пюре з
Картопля чистим, моєму, нарізаємо великими шматками і відварюємо до готовності в підсоленій воді. Картопля вибирайте швидкорозварювані і крохмалисті! Зливаємо воду в миску, картопля розминаємо в пюре, підливаючи необхідну кількість злитого картопляного відвару.
картопляне пюре з
У картопляне пюре додаємо вершкове масло, чорний мелений перець, натёрний на дрібній тертці сир "пармезан" (залишивши трохи для посипання готового блюда) і мелений мускатний горіх.
картопляне пюре з
Перемішуємо картопляне пюре з сиром і спеціями і подаємо до столу гарячим як гарнір, посипавши додатково кожну порцію тертим "пармезаном" .

Схожі рецепти