Рецепт Грибний суп з куркою і сиром пармезан фото

Грибний суп з куркою і сиром пармезан
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Сир, Гриби, Пармезан
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

Рецепт смачного і ситного супу з ідеального поєднання курки, грибів і сиру.

Варимо курку в киплячій воді до готовності. Охолоджуємо м'ясо і ріжемо його на шматочки. Бульйон залишаємо.

Розтоплюємо вершкове масло в каструльці на середньому вогні. Дрібно нарізаємо цибулю, кидаємо його в каструлю і пасеруємо його до м'якості 6 хвилин. Додаємо борошно, сіль, перець, все перемішуємо

Вливаємо в цибулю бульйон. Збільшуємо вогонь і доводимо до кипіння.

Нарізаємо дрібно гриби, селера, морква, картопля (на четвертинки), гарбуз, кукурудзу і чебрець. Всі інгредієнти додаємо в бульйон.

Зменшуємо вогонь. Накриваємо суп кришкою і варимо 30 хвилин, поки всі овочі не стануть м'якими.

Додаємо вершки - 0, 75 склянки. Перемішуємо.

Поступово всипаємо заздалегідь натертий пармезан. Додаємо курку. Ставимо суп на дуже маленький вогонь і готуємо ще 10 хвилин під закритою кришкою, не доводячи до кипіння.

Розливаємо суп по тарілках, посипаємо пармезаном і подаємо гарячим з білим хлібом.


  • Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Гриби свіжі - 650 грам
  • Стебло селери - 0, 5 склянки
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Гарбуз - 1 скибочку
  • Зерна кукурудзи свіжі- 1 Склянка
  • Чебрець свіжий - 2 чайних ложки
  • Сир пармезан тертий - 1 Склянка
  • Філе курячої грудки - 300 грам
  • Вершки 25% -ві- 2 склянки
Варимо курку в киплячій воді до готовності. Охолоджуємо м'ясо і ріжемо його на шматочки. Бульйон залишаємо.

Розтоплюємо вершкове масло в каструльці на середньому вогні. Дрібно нарізаємо цибулю, кидаємо його в каструлю і пасеруємо його до м'якості 6 хвилин. Додаємо борошно, сіль, перець, все перемішуємо

Вливаємо в цибулю бульйон. Збільшуємо вогонь і доводимо до кипіння.

Нарізаємо дрібно гриби, селера, морква, картопля (на четвертинки), гарбуз, кукурудзу і чебрець. Всі інгредієнти додаємо в бульйон.

Зменшуємо вогонь. Накриваємо суп кришкою і варимо 30 хвилин, поки всі овочі не стануть м'якими.

Додаємо вершки - 0, 75 склянки. Перемішуємо.

Поступово всипаємо заздалегідь натертий пармезан. Додаємо курку. Ставимо суп на дуже маленький вогонь і готуємо ще 10 хвилин під закритою кришкою, не доводячи до кипіння.

Розливаємо суп по тарілках, посипаємо пармезаном і подаємо гарячим з білим хлібом.

Схожі рецепти