Рецепт Піца з сиром «пармезан» фото

Піца з сиром «пармезан»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, М'ясо, Овочі, Субпродукти, Молочні продукти, Сир, Помідор, Черрі, Бекон, Пармезан
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Фуршет, Святковий обід
Випічка, Піца

Піца з сиром "пармезан" виглядає просто карколомно! Серед інших інгредієнтів такої піци можуть бути: помідори черрі, рукола, бекон. Основу можна змастити томатним пюре або викласти сиром.

Як приготувати піцу з сиром "пармезан"?

1. Готуємо основу з тіста для піци з сиром "пармезан" . Просійте борошно (в миску), додайте розпушувач, воду, оливкова олія. Замісити тісто. Коли воно буде м'яким і еластичним, розкачайте його до товщини в 0, 5 см і викладіть на застелений пергаментом деко.

2. Духовку розігрійте до 190 градусів.

3. Поки духовка нагрівається, приготуйте інші інгредієнти.

Помідори-чері промийте і розріжте навпіл. Рукколу промийте. Сир "пармезан" зріжте ножем або простіше кажучи "поголити" гострим ножем шматок сиру. Бекон наріжте скибочками. Помідори, рукколу і стружку "пармезану" використовуватимемо, коли піца з жовтим сиром і беконом запече.

4. Отже, на готову основу з тіста викладіть тертий сир і скибочки бекону.

5. Випікайте піцу в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.

6. На готову піцу викладіть рукколу, половинки чері помідорів і тертий "пармезан" .

Піца з сиром "пармезан" готова!

Смачного!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів (кип'ячена охолоджена)
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Жовтий сир тертий - 3-4 Ст. Ложок
  • Бекон (нарізка) - 5-6 скибочок
  • Помідори черрі - 7-8 штук
  • Рукола (пучок) - 1 штука
  • Сир "пармезан" - 80-100 грам
Як приготувати піцу з сиром "пармезан"?

1. Готуємо основу з тіста для піци з сиром "пармезан" . Просійте борошно (в миску), додайте розпушувач, воду, оливкова олія. Замісити тісто. Коли воно буде м'яким і еластичним, розкачайте його до товщини в 0, 5 см і викладіть на застелений пергаментом деко.

2. Духовку розігрійте до 190 градусів.

3. Поки духовка нагрівається, приготуйте інші інгредієнти.

Помідори-чері промийте і розріжте навпіл. Рукколу промийте. Сир "пармезан" зріжте ножем або простіше кажучи "поголити" гострим ножем шматок сиру. Бекон наріжте скибочками. Помідори, рукколу і стружку "пармезану" використовуватимемо, коли піца з жовтим сиром і беконом запече.

4. Отже, на готову основу з тіста викладіть тертий сир і скибочки бекону.

5. Випікайте піцу в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.

6. На готову піцу викладіть рукколу, половинки чері помідорів і тертий "пармезан" .

Піца з сиром "пармезан" готова!

Смачного!

Схожі рецепти