Піца з сиром «пармезан»
(покроковий рецепт з фото)
Піца з сиром "пармезан" виглядає просто карколомно! Серед інших інгредієнтів такої піци можуть бути: помідори черрі, рукола, бекон. Основу можна змастити томатним пюре або викласти сиром.
Як приготувати піцу з сиром "пармезан"?
1. Готуємо основу з тіста для піци з сиром "пармезан" . Просійте борошно (в миску), додайте розпушувач, воду, оливкова олія. Замісити тісто. Коли воно буде м'яким і еластичним, розкачайте його до товщини в 0, 5 см і викладіть на застелений пергаментом деко.
2. Духовку розігрійте до 190 градусів.
3. Поки духовка нагрівається, приготуйте інші інгредієнти.
Помідори-чері промийте і розріжте навпіл. Рукколу промийте. Сир "пармезан" зріжте ножем або простіше кажучи "поголити" гострим ножем шматок сиру. Бекон наріжте скибочками. Помідори, рукколу і стружку "пармезану" використовуватимемо, коли піца з жовтим сиром і беконом запече.
4. Отже, на готову основу з тіста викладіть тертий сир і скибочки бекону.
5. Випікайте піцу в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.
6. На готову піцу викладіть рукколу, половинки чері помідорів і тертий "пармезан" .
Піца з сиром "пармезан" готова!
Смачного!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вода - 100 мілілітрів (кип'ячена охолоджена)
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Жовтий сир тертий - 3-4 Ст. Ложок
- Бекон (нарізка) - 5-6 скибочок
- Помідори черрі - 7-8 штук
- Рукола (пучок) - 1 штука
- Сир "пармезан" - 80-100 грам
1. Готуємо основу з тіста для піци з сиром "пармезан" . Просійте борошно (в миску), додайте розпушувач, воду, оливкова олія. Замісити тісто. Коли воно буде м'яким і еластичним, розкачайте його до товщини в 0, 5 см і викладіть на застелений пергаментом деко.
2. Духовку розігрійте до 190 градусів.
3. Поки духовка нагрівається, приготуйте інші інгредієнти.
Помідори-чері промийте і розріжте навпіл. Рукколу промийте. Сир "пармезан" зріжте ножем або простіше кажучи "поголити" гострим ножем шматок сиру. Бекон наріжте скибочками. Помідори, рукколу і стружку "пармезану" використовуватимемо, коли піца з жовтим сиром і беконом запече.
4. Отже, на готову основу з тіста викладіть тертий сир і скибочки бекону.
5. Випікайте піцу в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 15 хвилин.
6. На готову піцу викладіть рукколу, половинки чері помідорів і тертий "пармезан" .
Піца з сиром "пармезан" готова!
Смачного!