Курка «пармезан»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже апетитне і неймовірно смачна страва хочу запропонувати вам на замітку. Я покажу, як приготувати курку "пармезан" з пікантним томатним соусом - чудовий варіант на кожен день або свято.
Ніжне куряче філе в апетитною паніровці з сухариків і пармезану, запечене під сирною скоринкою на домашньому томатному соусі, - це дійсно чарівне блюдо. До речі, якщо соусу під рукою немає, то можна обійтися і без нього (а ось якщо він залишився від макаронів, наприклад, то обов'язково додайте). Для справжніх шанувальників сиру цей рецепт стане справжньою знахідкою!
- Куряча грудка - 4 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
- Тертий "пармезан" - 1/2 склянки (приблизно)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Моцарелла - 200 грам (по бажанню)
- Томатний соус - За смаком (по бажанню)
- Сіль, перець, спеції - За смаком
4. Після перекладіть філе у жароміцних форму. В даному випадку на дні форми - домашній томатний соус.
6. Подавайте блюдо до столу гарячим, доповнивши овочами або гарніром за смаком.
Смачного!
Смачного!