Рецепт Курячі пальчики фото

Курячі пальчики
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Романтична вечеря, Фуршет
Гарячі страви

Я просто обожнюю курячі пальчики. А хто ж їх не любить? ніжні всередині, але покриті хрусткою скоринкою зовні, вони є і відмінною закускою, і повноцінним гарячим блюдом (якщо подати з гарніром).

Мої діти просто обожнюють курячі пальчики. Зазвичай до курячого м'яса вони відносяться холоднокровно, але якщо приготувати таким чином - то з'їдають багато і швидко Подавати курячі пальчики можна двома способами: з гарніром як основне блюдо, і з яким-небудь соусом як закуску. Мені ближче другий варіант, хоча якщо подати з картопляним пюре і салатом - виходить повноцінне блюдо.

Розповідаю і показую вам, як приготувати курячі пальчики в домашніх умовах. Рецепт дуже простий. Хай щастить!

  • Куряче філе - 600 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Спеції - 2 чайних ложки
  • Сіль, перець - За смаком
курячі пальчики - фото крок 1
Куряче філе нарізати на довгасті шматочки. Борошно змішати з сіллю, перцем і спеціями.
курячі пальчики - фото крок 2
Обваляйте кожен шматочок курки в борошні, потім у збитому яйця, потім ще раз в борошні.
курячі пальчики - фото крок 3
Помістити паніровані курячі пальчики на решітку (під решітку я стелю фольгу, щоб духовку не забруднити). Запікаємо 20 хвилин при 190 градусах.
курячі пальчики - фото крок 4
Курячі пальчики готові.

Схожі рецепти