Курячі пальчики
(покроковий рецепт з фото)
Я просто обожнюю курячі пальчики. А хто ж їх не любить? ніжні всередині, але покриті хрусткою скоринкою зовні, вони є і відмінною закускою, і повноцінним гарячим блюдом (якщо подати з гарніром).
Мої діти просто обожнюють курячі пальчики. Зазвичай до курячого м'яса вони відносяться холоднокровно, але якщо приготувати таким чином - то з'їдають багато і швидко Подавати курячі пальчики можна двома способами: з гарніром як основне блюдо, і з яким-небудь соусом як закуску. Мені ближче другий варіант, хоча якщо подати з картопляним пюре і салатом - виходить повноцінне блюдо.
Розповідаю і показую вам, як приготувати курячі пальчики в домашніх умовах. Рецепт дуже простий. Хай щастить!
- Куряче філе - 600 грам
- Яйця - 2 штуки
- Спеції - 2 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
Куряче філе нарізати на довгасті шматочки. Борошно змішати з сіллю, перцем і спеціями.
Обваляйте кожен шматочок курки в борошні, потім у збитому яйця, потім ще раз в борошні.
Помістити паніровані курячі пальчики на решітку (під решітку я стелю фольгу, щоб духовку не забруднити). Запікаємо 20 хвилин при 190 градусах.
Курячі пальчики готові.