Курячі пальчики в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Дуже оригінальні та смачні курячі пальчики в клярі я навчилася готувати у своєї подруги. Вона вічно що-небудь придумує, а я хвалю і запозичую. Ділюся з вами рецептом для дружньої вечірки.
Чим довше будете маринувати курячі пальчики, тим смачніше вони будуть. Той факт, що філе курки НЕ смажиться в олії, як зазвичай, а запікається, робить її більш дієтичної. Подавайте курячі пальчики в клярі з улюбленим соусом. Як правило смачні хрусткі курячі пальчики в клярі дуже подобаються дітям. Це прекрасна альтернатива фаст фуду, який так люблять міські діти. Я вважаю це блюдо дуже зручним, так як воно у вигляді напівфабрикату в маринованому вигляді може зберігатися в нульовій зоні холодильника до трьох днів. Успіхів і приємного апетиту!
- Куряче філе - 800 грам
- Часник - 4 зубчики
- Цибуля - 12 штук
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте продукти.
Курку порізати на шматочки і замаринувати з майонезом, цибулею, часником і приправами.
Маринують курку від двох годин до 2-х днів. Потім відокремте філе від цибулі і зайвої рідини.
Умочіть філе в паніровці.
Покладіть шматочки курки на решітку або деко і запікайте при 200 градусах 20 хвилин.
Смачного!