Рецепт Курячі грудки в клярі фото

Курячі грудки в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в клярі , Відбивні
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 25 хв.

Шукайте варіант нескладного гарячого блюда? Тоді приготуйте апетитні курячі грудки в клярі в домашніх умовах і побалуйте себе і близьких смачненьким.

Опис приготування:

Це досить простий, хоч і оригінальний рецепт приготування курячих грудок в клярі. При додаванні тертого сиру утворюється ще більше апетитна і хрустка скоринка. Ця страва обов'язково варто спробувати приготувати вдома.

  • Грудка куряча - 500 грам
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Яйце - 3 штуки
  • Борошно - 3-5 Ст. Ложок
  • Сир - 150 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
курячі грудки в клярі - фото крок 1
1. Грудку необхідно вимити і як слід обсушити. При необхідності зняти шкірку, так як вона в процесі не знадобиться.
курячі грудки в клярі - фото крок 2
2. Нарізати невеликими шматочками. Курячі грудки в клярі в домашніх умовах можуть абсолютно довільної форми - від квадратиків до тонких смужок. Для гарячого блюда підійдуть більше квадратики, а для пікніка, наприклад, можна нарізати більш дрібно.
курячі грудки в клярі - фото крок 3
3. Щоб курочка була м'якше, шматочки попередньо можна злегка відбити. Поперчити з усіх боків (не солити, так як солоним буде кляр). При бажанні можна в рецепт приготування курячих грудок в клярі використовувати спеції і ароматні трави.
курячі грудки в клярі - фото крок 4
4. Тепер можна зайнятися кляром, паралельно поставивши розігрівати масло в сковороді. У невелику мисочку вбити яйця і додати сіль. Збити злегка і влити молоко. Ретельно перемішати і поступово всипати борошно до отримання необхідної консистенції. Сир натерти на тертці і додати в кляр. Як випливає все перемішати.
курячі грудки в клярі - фото крок 5
5. Залишилася справа за малим - кожен шматочок курки занурити в кляр і обсмажити з двох сторін до апетитної скориночки. Перед подачею можна викласти шматочки на паперову серветку, щоб прибрати залишки масла. От і все, блюдо готово.

Схожі рецепти