Курячі палички в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо на порозі гості, і потрібно їх пригостити чимось легким і смачним - рекомендую зробити курячі палички в клярі в домашніх умовах! Швидко і легко готувати, зате закуска виходить відмінна!
Цей рецепт приготування курячих паличок в клярі мені дуже подобається, адже готується страва дуже просто, зате подача дуже оригінальна! Та й сам смак страви ви можете змінювати на свій розсуд, - наприклад, якщо покласти побільше солі і червоного перцю, вийде закуска до пива, а якщо взяти спеції ніжніше - отримаєте відмінне доповнення до гарніру на вечерю!
- Куряча грудка - 800 грам
- Яйця - 2 штуки
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. Грудку розморожуємо і нарізаємо тонкими довгими смужками. Солимо, перчим.
2. Зробимо кляр. Яйця збиваємо до однорідності, додамо крохмаль і багато-багато різних спецій, перемішаємо до однорідності. У кляр поміщаємо всі шматочки, і нехай постоять там якийсь час.
3. А тепер смажимо на олії!
4. От і все! Смачного!