Курячі шматочки в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Курячі шматочки в паніровці в домашніх умовах називають ще курячі нагетси. Готують їх з рубаного або відбивні м'яса, а також з фаршу, а подають разом зі свіжими овочами, зеленню і соусом.
Якщо ви любите курочку, то курячі шматочки в паніровці в домашніх умовах вам, неодмінно, сподобаються. До цих невеликим курячі нагетси підійде картопля фрі, пюре або рис. Крім цього, найсмачніше вони смакують з гострим томатним соусом з італійськими травами.
- Куряче філе - 2 штуки
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Панірувальні сухарі - 5 Ст. Ложок
- Сіль і приправи - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Масло рослинне - 50 грам
1. Для цієї страви нам знадобиться куряче філе. Розрізаємо його на невеликі довгасті частини і кожен шматочок відбиваємо.
2. Так чинимо з усім м'ясом і одночасно готуємо приправи. В основному нам будуть потрібні спеції для курки, мелений чорний перець і сіль.
3. Якщо ви бажаєте зробити нагетси товстіший, то відбивати м'ясо не потрібно. Обвалюють нарізані шматочки в борошні.
4. Після борошна занурюємо наггетс в яйце і потім поміщаємо в панірувальні сухарі. Тільки після цього їх можна смажити.
5. Для смаження краще брати ємність з високими бортами. Наливаємо туди масло і доводимо до кипіння, тільки після цього можна відправляти у фритюр м'ясо. Смажимо до появи золотистого кольору і витягуємо на блюдо.
6. Ось такі виходять наші курячі шматочки в паніровці в домашніх умовах. На гарнір відварити рис або картопляне пюре. Обов'язково зробіть гострий червоний або слівочо-часниковий соус і насолоджуйтеся ніжним м'ясом в хрусткій скоринці.