Рецепт Курячі грудки в вершковому соусі фото

Курячі грудки в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Найбільше з курячого м'яса мені подобається грудка. Ця частина тушки вважається дієтичною, тому я її часто готую для себе. Та й страви з неї швидко робляться, але виходять дуже смачними.

Опис приготування:

Ви можете прочитати про те, як приготувати курячі грудки в вершковому соусі. Ідеальне гаряче блюдо на кожен день полюбить вся ваша сім'я. Особливо, якщо ви до нього подасте гарнір з спагетті, макаронів або легкого пюре. Багато приправ тут не потрібно, інакше гострота переб'є вершковий смак.

  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Твердий сир - 10 грам
  • Куряча грудка - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Крем - 0, 5 чайних ложки
курячі грудки в вершковому соусі - фото крок 1
Цибулю дрібно наріжте. Обсмажте його в маслі пару хвилин. Потім до нього додайте нарізану соломкою грудку. Продовжуйте смажити.
курячі грудки в вершковому соусі - фото крок 2
Додайте до курки сіль і перець. Гасіть блюдо під кришкою на повільному вогні.
курячі грудки в вершковому соусі - фото крок 3
Як грудка стане м'якою, додайте до неї вершки. Доведіть їх до кипіння.
курячі грудки в вершковому соусі - фото крок 4
У мисці розмішайте молоко з борошном і сметаною.
курячі грудки в вершковому соусі - фото крок 5
Соус влийте до курки. Доведіть його до кипіння. Додайте сіль і перець за смаком.
курячі грудки в вершковому соусі - фото крок 6
В кінці додайте натертий сир. Смачного!

Схожі рецепти