Курячі грудки в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Найбільше з курячого м'яса мені подобається грудка. Ця частина тушки вважається дієтичною, тому я її часто готую для себе. Та й страви з неї швидко робляться, але виходять дуже смачними.
Ви можете прочитати про те, як приготувати курячі грудки в вершковому соусі. Ідеальне гаряче блюдо на кожен день полюбить вся ваша сім'я. Особливо, якщо ви до нього подасте гарнір з спагетті, макаронів або легкого пюре. Багато приправ тут не потрібно, інакше гострота переб'є вершковий смак.
- Вершки - 150 мілілітрів
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Молоко - 100 мілілітрів
- Твердий сир - 10 грам
- Куряча грудка - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Крем - 0, 5 чайних ложки
Цибулю дрібно наріжте. Обсмажте його в маслі пару хвилин. Потім до нього додайте нарізану соломкою грудку. Продовжуйте смажити.
Додайте до курки сіль і перець. Гасіть блюдо під кришкою на повільному вогні.
Як грудка стане м'якою, додайте до неї вершки. Доведіть їх до кипіння.
У мисці розмішайте молоко з борошном і сметаною.
Соус влийте до курки. Доведіть його до кипіння. Додайте сіль і перець за смаком.
В кінці додайте натертий сир. Смачного!