Рецепт Курячі сердечка з грибами у вершковому соусі фото

Курячі сердечка з грибами у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Птах, Курка, Гриби, Курячі сердечка
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Не знаю, що приготувати на обід? А, може, поглянете на рецепт приготування курячих сердечок з грибами у вершковому соусі? дивно соковите, ніжне і дуже смачні блюдо.

1. Сердечка потрібно вимити як слід під проточною водою і відкинути на друшляк. Потім - обрізати всі плівки і ущільнення, а самі сердечка розрізати навпіл.

2. На сковороду налийте трохи олії, надішліть її на вогонь.

3. Викладіть сердечка, обсмажте їх на середньому вогні близько 7-10 хвилин, періодично помішуючи.

4. Очистіть цибулину, наріжте її невеликими півкільцями. У рецепті приготування курячих сердечок з грибами у вершковому соусі можна також використовувати часник.

5. Викласти цибулю на сковороду, акуратно перемішайте і продовжуйте смажити, поки цибуля не стане м'яким.

6. Цього часу цілком вистачить для того, щоб вимити, обсушити і нарізати скибочками гриби.

7. Викладіть гриби в сковороду. Через пару хвилин, коли вони почнуть зменшуватися в розмірі, посоліть і поперчіть все за смаком, добре перемішайте.

8. Коли випарується основна частина рідини зі сковороди, можна додати вершки.

9. Тепер вогонь можна прибрати до мінімуму і тушкувати курячі сердечка з грибами у вершковому соусі в домашніх умовах до повної готовності.

  • Сердечка - 500 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Гриби - 250 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
1. Сердечка потрібно вимити як слід під проточною водою і відкинути на друшляк. Потім - обрізати всі плівки і ущільнення, а самі сердечка розрізати навпіл.

2. На сковороду налийте трохи олії, надішліть її на вогонь.

3. Викладіть сердечка, обсмажте їх на середньому вогні близько 7-10 хвилин, періодично помішуючи.

4. Очистіть цибулину, наріжте її невеликими півкільцями. У рецепті приготування курячих сердечок з грибами у вершковому соусі можна також використовувати часник.

5. Викласти цибулю на сковороду, акуратно перемішайте і продовжуйте смажити, поки цибуля не стане м'яким.

6. Цього часу цілком вистачить для того, щоб вимити, обсушити і нарізати скибочками гриби.

7. Викладіть гриби в сковороду. Через пару хвилин, коли вони почнуть зменшуватися в розмірі, посоліть і поперчіть все за смаком, добре перемішайте.

8. Коли випарується основна частина рідини зі сковороди, можна додати вершки.

9. Тепер вогонь можна прибрати до мінімуму і тушкувати курячі сердечка з грибами у вершковому соусі в домашніх умовах до повної готовності.

Схожі рецепти