Курячі сердечка з грибами у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, що приготувати на обід? А, може, поглянете на рецепт приготування курячих сердечок з грибами у вершковому соусі? дивно соковите, ніжне і дуже смачні блюдо.
1. Сердечка потрібно вимити як слід під проточною водою і відкинути на друшляк. Потім - обрізати всі плівки і ущільнення, а самі сердечка розрізати навпіл.
2. На сковороду налийте трохи олії, надішліть її на вогонь.
3. Викладіть сердечка, обсмажте їх на середньому вогні близько 7-10 хвилин, періодично помішуючи.
4. Очистіть цибулину, наріжте її невеликими півкільцями. У рецепті приготування курячих сердечок з грибами у вершковому соусі можна також використовувати часник.
5. Викласти цибулю на сковороду, акуратно перемішайте і продовжуйте смажити, поки цибуля не стане м'яким.
6. Цього часу цілком вистачить для того, щоб вимити, обсушити і нарізати скибочками гриби.
7. Викладіть гриби в сковороду. Через пару хвилин, коли вони почнуть зменшуватися в розмірі, посоліть і поперчіть все за смаком, добре перемішайте.
8. Коли випарується основна частина рідини зі сковороди, можна додати вершки.
9. Тепер вогонь можна прибрати до мінімуму і тушкувати курячі сердечка з грибами у вершковому соусі в домашніх умовах до повної готовності.
- Сердечка - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Гриби - 250 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Вершки - 150 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
2. На сковороду налийте трохи олії, надішліть її на вогонь.
3. Викладіть сердечка, обсмажте їх на середньому вогні близько 7-10 хвилин, періодично помішуючи.
4. Очистіть цибулину, наріжте її невеликими півкільцями. У рецепті приготування курячих сердечок з грибами у вершковому соусі можна також використовувати часник.
5. Викласти цибулю на сковороду, акуратно перемішайте і продовжуйте смажити, поки цибуля не стане м'яким.
6. Цього часу цілком вистачить для того, щоб вимити, обсушити і нарізати скибочками гриби.
7. Викладіть гриби в сковороду. Через пару хвилин, коли вони почнуть зменшуватися в розмірі, посоліть і поперчіть все за смаком, добре перемішайте.
8. Коли випарується основна частина рідини зі сковороди, можна додати вершки.
9. Тепер вогонь можна прибрати до мінімуму і тушкувати курячі сердечка з грибами у вершковому соусі в домашніх умовах до повної готовності.