Рецепт Курячі сердечка з грибами у вершковому соусі фото

Курячі сердечка з грибами у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Птах , Курка , Гриби , Курячі сердечка
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Не знаю, що приготувати на обід? А, може, поглянете на рецепт приготування курячих сердечок з грибами у вершковому соусі? дивно соковите, ніжне і дуже смачні блюдо.

Опис приготування:

1. Сердечка потрібно вимити як слід під проточною водою і відкинути на друшляк. Потім - обрізати всі плівки і ущільнення, а самі сердечка розрізати навпіл.

2. На сковороду налийте трохи олії, надішліть її на вогонь.

3. Викладіть сердечка, обсмажте їх на середньому вогні близько 7-10 хвилин, періодично помішуючи.

4. Очистіть цибулину, наріжте її невеликими півкільцями. У рецепті приготування курячих сердечок з грибами у вершковому соусі можна також використовувати часник.

5. Викласти цибулю на сковороду, акуратно перемішайте і продовжуйте смажити, поки цибуля не стане м'яким.

6. Цього часу цілком вистачить для того, щоб вимити, обсушити і нарізати скибочками гриби.

7. Викладіть гриби в сковороду. Через пару хвилин, коли вони почнуть зменшуватися в розмірі, посоліть і поперчіть все за смаком, добре перемішайте.

8. Коли випарується основна частина рідини зі сковороди, можна додати вершки.

9. Тепер вогонь можна прибрати до мінімуму і тушкувати курячі сердечка з грибами у вершковому соусі в домашніх умовах до повної готовності.

  • Сердечка - 500 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Гриби - 250 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
1. Сердечка потрібно вимити як слід під проточною водою і відкинути на друшляк. Потім - обрізати всі плівки і ущільнення, а самі сердечка розрізати навпіл.

2. На сковороду налийте трохи олії, надішліть її на вогонь.

3. Викладіть сердечка, обсмажте їх на середньому вогні близько 7-10 хвилин, періодично помішуючи.

4. Очистіть цибулину, наріжте її невеликими півкільцями. У рецепті приготування курячих сердечок з грибами у вершковому соусі можна також використовувати часник.

5. Викласти цибулю на сковороду, акуратно перемішайте і продовжуйте смажити, поки цибуля не стане м'яким.

6. Цього часу цілком вистачить для того, щоб вимити, обсушити і нарізати скибочками гриби.

7. Викладіть гриби в сковороду. Через пару хвилин, коли вони почнуть зменшуватися в розмірі, посоліть і поперчіть все за смаком, добре перемішайте.

8. Коли випарується основна частина рідини зі сковороди, можна додати вершки.

9. Тепер вогонь можна прибрати до мінімуму і тушкувати курячі сердечка з грибами у вершковому соусі в домашніх умовах до повної готовності.

Схожі рецепти