Курячі сердечка з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
На обід або вечерю прекрасною ідеєю буде зробити це просте в приготуванні і дуже смачне блюдо. Ситно, смачно, недорого. Що може бути краще в якості ситного страви для всієї родини?
Я хочу розповісти, як приготувати курячі сердечка з картоплею в мультиварці, але точно також зробити їх можна і на плиті або в горщиках, наприклад. Це відмінний варіант повноцінного страви, яке готується без зайвого клопоту. Чим більше різних спецій ви будете використовувати, тим духмяний і смачний вийде ваше блюдо. Також при бажанні ви можете додати трохи томатного соусу.
- Картопля - 4-5 штук
- Сердечка - 350 грам
- Часник - 1-3 зубчиків
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Зелень - 1 щіпка
- Сік лимона - 1 Чайна ложка
- Цибулина - 1 штука
1. Очистіть цибулину і наріжте невеликими кубиками. Вимийте як слід серця і очистіть ретельно від плівок. На дно чаші мультиварки налийте трохи олії і включіть режим "жарка" . Викладіть сердечка з цибулею і смажте, помішуючи, хвилин 10.
2. За цей час очистіть і наріжте дрібно картопля.
3. Додайте за смаком сіль, спеції, зелень. Перемішайте все акуратно. При бажанні налийте трішки води або додайте ложку сметани, наприклад. Увімкніть режим "випічка" з 20 хвилин.
4. Відкрийте кришку, додайте трохи соку лимона. Перевірте готовність і при необхідності залиште ще на кілька хвилин на режимі "випічка" .
5. От і все, апетитне блюдо для всієї родини готове до подачі. Смачного!