Курячі сердечка в сметані з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Смак грибів і ніжних курячих сердечок - дуже оригінальний і багатьма любимо. Таке блюдо чудово підійде в якості підливи до гречки, макаронів або відвареної картоплі.
Дане блюдо можна готувати з целенькая сердечок або з нарізаних. Я віддаю перевагу останній варіант. Смак страви не зміниться, але сердечка краще проварюються і будуть ніжніше на смак.
Давайте ж дізнаємося, як приготувати курячі сердечка в сметані з грибами, і смачно нагодуємо наші сім'ї. Все слід пробувати. Саме так і слід вчинити, щоб зрозуміти, чи підходить ця страва для вашого смаку.
- Крем - 100 грам
- Курячі сердечка - 0, 5 кілограма
- Сіль, спеції, масло рослинне, вода - За смаком
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Печериці - 100 грам
Для приготування страви візьмемо курячі сердечка. Свої сердечка я заздалегідь промила і перебрала, видалила у них трубки і плівки. Якщо ваші відрізняються - зачистите їх.
Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями. Вони, хто не любить великі фракції лука в готовій страві, можуть цибулю порізати на більш дрібні шматочки. Я все роблю простіше.
У товстостінний сотейник влийте трохи рослинного масла. Додайте сердечка, тушкуйте їх на середньому вогні 15-20 хвилин.
Поки сердечка гасяться у власному соку, наріжте гриби довільно. Якщо вам раптом попалися дуже маленькі грибочки, їх можна залишити в первозданному вигляді, НЕ нарізаючи.
Додайте нарізані гриби і цибулю. Перемішайте і млоїте ще 10 хвилин. Тепер додайте кип'ячену воду так, щоб сердечка повністю вкрилися водою. Гасіть на невеликому вогні близько 1 годину.
Коли сердечка стануть м'якими, додайте в підливу пару ложок сметани. Швидко перемішайте, щоб сметана не згорнулася. Додайте сіль і спеції за смаком. Гасіть ще 10 хвилин. А потім вимикайте.
Подайте блюдо до столу. До даного блюда підходить абсолютно будь-який гарнір. Відмінно буде і з макаронними виробами, і зі звичним картопляним пюре. Дуже смачно таке блюдо подавати з відвареним рисом.