Курячі сердечка, тушковані в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Любіть субпродукти, але не знаю, , як правильно їх приготувати? Тоді пропоную вашій увазі досить простий, але дуже апетитний рецепт приготування курячих сердечок, тушкованих в сметані.
Перед вами класичний рецепт курячих сердечок, тушкованих в сметані з овочами. При бажанні можна додати в процесі різні спеції і приправи, а також соуси домашнього приготування.
- Сердечка - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Крем - 150 грам
- Томатний соус - 2-3 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Очистити сердечка - це досить тривалий процес, на який зважуються далеко не всі. Втім, досить лише ретельно промити субпродукти, на рецепт приготування курячих сердечок, тушкованих в сметані, це не вплине.
2. Цибулину очистити і нарізати невеликими кубиками або тонкими півкільцями.
3. На сковороду налити трохи олії і відправити туди серця. Обсмажити на середньому вогні близько 2-3 хвилин, постійно помішуючи, щоб вони не пригорали.
4. Надіслати на сковороду цибулю і обсмажити близько 5 хвилин. Тим часом можна очистити і натерти на тертці моркву.
5. Висипати морква до сердечка і смажити все разом близько 10 хвилин, поки овочі не стануть м'якими, а сердечка прожаряться.
6. Посолити і поперчити все за смаком. При бажанні додати улюблені спеції. Смажити ще близько 5-10 хвилин. Потім додати на сковороду сметану і томатний соус. Якщо, як в даному випадку, у вас не виявилося соусу, то можна використовувати томатну пасту. Все ретельно перемішати, накрити кришкою і прибрати вогонь до мінімуму.
7. Курячі сердечка, тушковані в сметані в домашніх умовах будуть готові через 10-20 хвилин, в залежності від якості субпродуктів. Перед подачею можна додати на сковороду свіжу подрібнену зелень. Подавати таку страву можна з улюбленим гарніром.