Рецепт Курячі сердечка, тушковані в сметані фото

Курячі сердечка, тушковані в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Курка , Курячі сердечка
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 50 хв.

Любіть субпродукти, але не знаю, , як правильно їх приготувати? Тоді пропоную вашій увазі досить простий, але дуже апетитний рецепт приготування курячих сердечок, тушкованих в сметані.

Опис приготування:

Перед вами класичний рецепт курячих сердечок, тушкованих в сметані з овочами. При бажанні можна додати в процесі різні спеції і приправи, а також соуси домашнього приготування.

  • Сердечка - 500 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Крем - 150 грам
  • Томатний соус - 2-3 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
курячі сердечка, тушковані в сметані - фото крок 1
1. Очистити сердечка - це досить тривалий процес, на який зважуються далеко не всі. Втім, досить лише ретельно промити субпродукти, на рецепт приготування курячих сердечок, тушкованих в сметані, це не вплине.
курячі сердечка, тушковані в сметані - фото крок 2
2. Цибулину очистити і нарізати невеликими кубиками або тонкими півкільцями.
курячі сердечка, тушковані в сметані - фото крок 3
3. На сковороду налити трохи олії і відправити туди серця. Обсмажити на середньому вогні близько 2-3 хвилин, постійно помішуючи, щоб вони не пригорали.
курячі сердечка, тушковані в сметані - фото крок 4
4. Надіслати на сковороду цибулю і обсмажити близько 5 хвилин. Тим часом можна очистити і натерти на тертці моркву.
курячі сердечка, тушковані в сметані - фото крок 5
5. Висипати морква до сердечка і смажити все разом близько 10 хвилин, поки овочі не стануть м'якими, а сердечка прожаряться.
курячі сердечка, тушковані в сметані - фото крок 6
6. Посолити і поперчити все за смаком. При бажанні додати улюблені спеції. Смажити ще близько 5-10 хвилин. Потім додати на сковороду сметану і томатний соус. Якщо, як в даному випадку, у вас не виявилося соусу, то можна використовувати томатну пасту. Все ретельно перемішати, накрити кришкою і прибрати вогонь до мінімуму.
курячі сердечка, тушковані в сметані - фото крок 7
7. Курячі сердечка, тушковані в сметані в домашніх умовах будуть готові через 10-20 хвилин, в залежності від якості субпродуктів. Перед подачею можна додати на сковороду свіжу подрібнену зелень. Подавати таку страву можна з улюбленим гарніром.

Схожі рецепти