Тушковані курячі сердечка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Страви з субпродуктів дуже популярні в багатьох сім'ях. Курячі сердечка дуже швидко готуються, а якщо додати до них сметану і протушкувати, то вийде чудове м'ясне блюдо!
Хочете знати, як приготувати тушковані курячі сердечка в мультиварці? У цьому рецепті описаний весь процес приготування. Це смачне блюдо відмінно поєднується з таким гарніром, як гречана каша, а також з легкими овочевими салатами.
- Сердечка курячі - 500 грам (охолоджені)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
Цибулю очистіть і наріжте довільно, наприклад - півкільцями або соломкою. Пасеруйте його на рослинному маслі, встановивши в мультиварці режим "жарка" на протязі 5-10 хвилин, поки він не стане м'яким і не набуде золотистого відтінку.
Тим часом промийте курячі сердечка, очистіть їх від плівок і судин. Розріжте сердечка навпіл. Можна залишити їх цілими, якщо вам подобається. Покладіть сердечка до цибулі, обсмажуйте 10 хвилин. Приправити сіллю і poperčite.
Залийте сердечка склянкою води, додайте сметану і ретельно перемішайте дерев'яною лопаткою. Закрийте кришку мультиварки, і в режимі "гасіння" млоїте сердечка 20 хвилин до готовності. Подавайте з овочами і гарніром.