Рецепт Тушковані курячі сердечка в мультиварці фото

Тушковані курячі сердечка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Курячі сердечка
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Страви з субпродуктів дуже популярні в багатьох сім'ях. Курячі сердечка дуже швидко готуються, а якщо додати до них сметану і протушкувати, то вийде чудове м'ясне блюдо!

Хочете знати, як приготувати тушковані курячі сердечка в мультиварці? У цьому рецепті описаний весь процес приготування. Це смачне блюдо відмінно поєднується з таким гарніром, як гречана каша, а також з легкими овочевими салатами.

  • Сердечка курячі - 500 грам (охолоджені)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
тушковані курячі сердечка в мультиварці - фото крок 1
Цибулю очистіть і наріжте довільно, наприклад - півкільцями або соломкою. Пасеруйте його на рослинному маслі, встановивши в мультиварці режим "жарка" на протязі 5-10 хвилин, поки він не стане м'яким і не набуде золотистого відтінку.
тушковані курячі сердечка в мультиварці - фото крок 2
Тим часом промийте курячі сердечка, очистіть їх від плівок і судин. Розріжте сердечка навпіл. Можна залишити їх цілими, якщо вам подобається. Покладіть сердечка до цибулі, обсмажуйте 10 хвилин. Приправити сіллю і poperčite.
тушковані курячі сердечка в мультиварці - фото крок 3
Залийте сердечка склянкою води, додайте сметану і ретельно перемішайте дерев'яною лопаткою. Закрийте кришку мультиварки, і в режимі "гасіння" млоїте сердечка 20 хвилин до готовності. Подавайте з овочами і гарніром.

Схожі рецепти