Рецепт Курячі сердечка, тушковані з картоплею фото

Курячі сердечка, тушковані з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Картопля, Курка, Курячі сердечка
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

У пошуках смачного і недорогого основного блюда обов'язково зверніть увагу на рецепт приготування курячих сердечок, тушкованих з картоплею. Це ситно, досить просто і дуже апетитно.

Курячі сердечка, тушковані з картоплею в домашніх умовах - це відмінний варіант для корисного і ситного сімейного обіду або вечері. При бажанні блюдо можна доповнити томатною пастою, щоб надати йому більш насичений колір.

  • Картопля - 6-7 штук
  • Сердечка - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 1-3 зубчиків
  • Крем - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
курячі сердечка, тушковані з картоплею - фото крок 1
1. Вимити сердечка і просушити паперовою серветкою. Ретельно очистити від всіх плівочок.
курячі сердечка, тушковані з картоплею - фото крок 2
2. На сковороді розігріти трохи рослинного масла і відправити туди сердечка. Періодично помішуючи, потрібно обсмажити їх хвилин 10, щоб потім курячі сердечка, тушковані з картоплею в домашніх умовах були соковиті і м'які.
курячі сердечка, тушковані з картоплею - фото крок 3
3. Щоб заощадити час на приготування страви можна розігріти поруч другу сковороду. Очистити цибулину і нарізати дрібними кубиками. Обсмажити його на середньому вогні до золотистої скоринки. Якщо час дозволяє, можна додати цибулю до вже обсмаженою сердечка.
курячі сердечка, тушковані з картоплею - фото крок 4
4. Підготувати сотейник або каструлю. Очистити картоплю і нарізати невеликими шматочками. Викласти в каструлю, залити водою і довести до кипіння. Потім додати сердечка, цибуля, а також сіль і перець за смаком.
курячі сердечка, тушковані з картоплею - фото крок 5
5. Накрити кришкою і залишити тужити на середньому вогні. Доповнити рецепт приготування курячих сердечок, тушкованих з картоплею можна невеликою кількістю сметани приблизно за 5-7 хвилин до готовності. Перед подачею можна присипати блюдо зеленню.

Схожі рецепти