Курячі сердечка, тушковані з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
У пошуках смачного і недорогого основного блюда обов'язково зверніть увагу на рецепт приготування курячих сердечок, тушкованих з картоплею. Це ситно, досить просто і дуже апетитно.
Курячі сердечка, тушковані з картоплею в домашніх умовах - це відмінний варіант для корисного і ситного сімейного обіду або вечері. При бажанні блюдо можна доповнити томатною пастою, щоб надати йому більш насичений колір.
- Картопля - 6-7 штук
- Сердечка - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1-3 зубчиків
- Крем - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
1. Вимити сердечка і просушити паперовою серветкою. Ретельно очистити від всіх плівочок.
2. На сковороді розігріти трохи рослинного масла і відправити туди сердечка. Періодично помішуючи, потрібно обсмажити їх хвилин 10, щоб потім курячі сердечка, тушковані з картоплею в домашніх умовах були соковиті і м'які.
3. Щоб заощадити час на приготування страви можна розігріти поруч другу сковороду. Очистити цибулину і нарізати дрібними кубиками. Обсмажити його на середньому вогні до золотистої скоринки. Якщо час дозволяє, можна додати цибулю до вже обсмаженою сердечка.
4. Підготувати сотейник або каструлю. Очистити картоплю і нарізати невеликими шматочками. Викласти в каструлю, залити водою і довести до кипіння. Потім додати сердечка, цибуля, а також сіль і перець за смаком.
5. Накрити кришкою і залишити тужити на середньому вогні. Доповнити рецепт приготування курячих сердечок, тушкованих з картоплею можна невеликою кількістю сметани приблизно за 5-7 хвилин до готовності. Перед подачею можна присипати блюдо зеленню.