Рецепт Тушковані індичі сердечка фото

Тушковані індичі сердечка
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
М'ясо , Субпродукти
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Рецепт приготування індичих сердечок. Це м'ясо практично безвідходне, коштує не дорого, а коли його добре приготувати - воно дуже смачне.

Опис приготування:

М'ясо індички вважається продуктом дієтичним. І з цього воно дуже корисно для людського організму. А в сердечках індичок ще міститься і необхідне для нормалізації рівня гемоглобіну - залізо.

  • Пучок кропу - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Серця індичок - 500 грам
  • Сіль і перець - - За смаком
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
тушковані індичі сердечка - фото крок 1
1. В першу чергу спассіруем морква і цибуля. Для цього очищаємо моркву і цибулю, промиваємо їх, в сковороду наливаємо трохи олії, розігріваємо, і спассеруем їх. Хвилини дві, на невеликому вогні овочі тушкуємо, постійно при цьому, помішуючи (вони повинні просочитися маслом).
тушковані індичі сердечка - фото крок 2
2. Вибирати сердечка для приготування страви треба дуже уважно. Якщо сердечка охолоджені, то такий варіант буде найкращим для приготування, так як кров в таких випадках не встигає згорнутися всередині сердечок, хоча і заморожені серця так само будуть придатні до приготування страви. Льоду на сердечках бути не повинно. Повинні вони бути одного кольору і рівними. Сердечка розрізаємо навпіл, трубочки видаляємо. Потім м'ясо добре промиваємо.
тушковані індичі сердечка - фото крок 3
3. Промиваємо і дрібно нарізаємо кріп. Дрібно подрібнити часник, можна скористатися Часничниці.
тушковані індичі сердечка - фото крок 4
4. У казан поміщаємо сердечка, і хвилин сорок, із закритою кришкою тушкуємо. Вогонь повинен бути не великий. Додаємо перець, зелень, часник і сіль. Хвилин через п'ять вимикаємо. До страви підійде будь-який гарнір.

Схожі рецепти