Курячі сердечка в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Субпродукти - відмінний варіант гарячого страви для всієї родини. Готувати їх нескладно, та й при подачі вони відмінно поєднуються з будь-якими гарнірами і овочами. Хочу поділитися з вами рецептом тушкованих сердець.
Опис приготування:
Поспішаю розповісти вам, як приготувати курячі сердечка в томатному соусі легко і просто за допомогою мультиварки. Втім, їх можна зробити і на плиті при бажанні. Якщо ви ретельно очистили субпродукти, то вони виходять неймовірно ніжними і буквально тануть у роті. Також цей рецепт гарний тим, що в ньому можна використовувати будь-які спеції, а при бажанні ще додати овочі, наприклад.
- Сердечка - 1.5 кілограма
- Томатна паста - 2.5 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком
1. Перший етап - це підготовка сердечок. Вимийте їх ретельно під проточною водою, видаліть всі плівки та інші потовщення. Гострим ножем розрізати навпіл.
2. На дно чаші налийте трохи олії, режим & Quot встановити; Зарку" (або"Випічка" ). Викладіть сердечка, смажте їх, помішуючи, хвилин 15-20.
3. Додайте за смаком сіль і улюблені спеції. Накрийте мультиварку кришкою і встановіть режим"Гасіння" з 20 хвилин.
4. Тепер можна додати томатну пасту і за смаком всипати перець. Можна використовувати найрізноманітніші пікантні приправи. Знову накрийте кришкою і доведіть на режимі Гасіння до повної готовності.
5. Ось такі апетитні сердечка виходять в результаті. Ви можете гасити їх до стану абсолютної м'якості або трохи менше, як вам більше подобається. Подавайте до столу з гарніром або овочами. Смачного!