Рецепт Спагеті зі свининою в томатному соусі фото

Спагеті зі свининою в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Макарони, Помідор, Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби, Соуси

В Італії паста (спагетті) - звичайнісіньке блюдо, її їдять щодня і у великих кількостях. Її роблять з різними соусами та доповненнями. Розповім, як приготувати спагетті зі свининою в томатному соус.

Якщо готую спагетті або будь-які інші макарони, то обов'язково роблю якийсь соус. Найпопулярнішим, як в нашій країні, так і за її межами, є томатний соус. З ним добре поєднуються будь-які сорти м'яса, грибів і інших овочів. Спагеті зі свининою сподобаються абсолютно всім, їх можна подати на обід або на вечерю, вони смачні, ситні і поживні.

  • Свинина - 250 грам
  • Спагеті - 150 грам
  • Томат - 1 штука
  • Гриби - 100 грам
  • Томатна паста - 80 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Болгарський перець - 1/2 штуки
  • Чилі - 1 штука
  • Базилік - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Вершкове масло - 20 грам
спагеті зі свининою в томатному соусі - фото крок 1
1. Свинину мою і витираю серветками, потім нарізаю її невеликими шматочками.
спагеті зі свининою в томатному соусі - фото крок 2
2. Цибуля чищу від лушпиння і мою, потім подрібнюю кубиком.
спагеті зі свининою в томатному соусі - фото крок 3
3. Помідор мою і нарізаю його тонкими часточками.
спагеті зі свининою в томатному соусі - фото крок 4
4. Болгарський перець мою, розрізаю на 2 частини та вичищаю насіння, нарізаю одну половинку дуже дрібно.
спагеті зі свининою в томатному соусі - фото крок 5
5. Гриби мою, очищаю від шкірки і зрізаю плодоніжку, потім нарізаю невеликими шматочками.
спагеті зі свининою в томатному соусі - фото крок 6
6. Сковороду розігріваю з вершковим маслом, обсмажую цибулю, потім додаю м'ясо, солю і кладу до смаку спеції. Після появи злегка золотистої скоринки вливаю томатну пасту і трохи води, додаю помідор, гриби і перець. Мучуся овочі до повної готовності на слабкому вогні, додаю за смаком зелень і спеції до м'яса.
спагеті зі свининою в томатному соусі - фото крок 7
7. Відварюю спагетті в підсоленій воді 10 хвилин, потім зливаю воду і наполягаю 20 хвилин під закритою кришкою, після цього відкидаю на друшляк.
спагеті зі свининою в томатному соусі - фото крок 8
8. Подаю спагетті і щедро поливаю томатним соусом, смачного!

Схожі рецепти