Спагеті зі свининою в соусі
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ситне блюдо стане ідеальним обідом або вечерею для того, хто просто по-звірячому зголоднів. Для великої компанії воно також підійде, особливо, якщо його красиво оформити і викласти на тарілки.
Якщо вам цікаво, як приготувати спагетті зі свининою в соусі, то просто прочитайте цей рецепт. Він обов'язково стане вашим улюбленим. Ця страва відрізняться яскравим ароматом і привабливим зовнішнім виглядом.
- Свинина - 500 грам (м'якоть)
- Соєвий соус - 150 мілілітрів
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Крохмаль - 3 Ст. Ложки
- Перець болгарський - 1 штука (червоний)
- Часник - 3 зубчики
- Імбир - 2 чайних ложки (свіжий)
- Перець червоний пекучий - За смаком
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки (для смаження)
- Спагеті - 500 грам
Свинину промийте і звільніть від зайвих кісточок, жилок, жиру і плівок. Найкраща частина свинки для цього рецепта - вирізка або лопатка. Любителі жирного м'яса можуть взяти шматочок шиї. Свинину наріжте на тонкі довгасті шматочки, викладіть їх в ємність. Додайте до неї соєвий соус і крохмаль. Ретельно перемішайте.
Болгарський перець промийте, очистіть від средінку і насіння, наріжте соломкою або невеликими квадратиками. Можна брати різнокольоровий болгарський перець, щоб блюдо виглядало гарніше.
Очистіть імбир від шкірки, наріжте його дуже дрібно. Можна натерти імбир на крупній тертці. Те ж саме зробіть з часничком.
Поставте на плиту сковорідку або сотейник, влийте в нього рослинне масло, обов'язково без запаху, rafinirovannoe. Викладіть в посуд м'ясо і обсмажте його, помішуючи, на сильному вогні.
Додайте до м'яса розбавлений водою крохмаль, що залишився, соєвий соус за смаком. Обов'язково спробуйте блюдо, адже соєвий соус досить солоний. Поперчіть, киньте прянощі і спеції. Додайте болгарський перець і всі інші заздалегідь підготовлені інгредієнти. Перемішайте і тушкуйте під кришкою до повної готовності так, щоб соус не випарувався повністю.
Відваріть спагетті так, як це зазначено на упаковці, викладіть їх на тарілки. Зверху покладіть м'ясо і полийте соусом. Подавайте блюдо гарячим.