Спагеті зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як приготувати спагетті зі свининою, щоб вийшло не банально і дуже смачно! Звичайно ж, слід додати овочі і ароматні спеції, які зроблять блюдо дуже апетитним!
Перед вами простий рецепт приготування спагетті зі свининою. Поділюся невеликим секретом щодо спагетті. Спробуйте відварити їх на 2 хвилини менше, ніж вказано на упаковці. Коли злегка недоварені спагетті змішаються з м'ясом і овочевим соусом, вони зможуть просочитися соками, зберігаючи при цьому свою пружність. Хай щастить!
- Свинина - 900 грам
- Цибуля ріпчаста - 200 грам
- Морква - 200 грам
- Селера - 200 грам (стебла)
- Кориця мелена - 0, 5 чайних ложки
- Koriandr - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Бульйон - 200 мілілітрів
- Масло оливкове - За смаком
- Спагеті - 300 грам
- Петрушка - За смаком
Овочі промиваємо, очищаємо і довільно нарізаємо.
Розігріваємо в сотейнику масло. Свинину нарізаємо кубиками і обсмажуємо 6-7 хвилин.
Перекладіть м'ясо на тарілку. Обсмажте овочі до легкої золотистої, потім поверніть в сковороду свинину. Продовжуйте готувати, додавши спеції.
Засипте борошно, перемішайте.
Влийте підігрітий бульйон. Додайте лавровий лист, продовжуйте готувати на середньому вогні під кришкою 15-20 хвилин.
Поки готується м'ясо з овочами, відваріть в киплячій підсоленій воді спагетті.
Злийте воду (після варіння), а спагетті змішайте з м'ясом і овочами. Подавайте до столу, присипавши свіжою петрушкою. Смачного!