Фріттата зі спагеті з цукіні
(покроковий рецепт з фото)
Frittata - по суті омлет, тільки на італійський манер. Її ідеально подати на сніданок. У нас буде дуже смачний омлет: з вершковим і твердим сиром, ароматним базиліком і тонко нарізаним цукіні. Смачно!
По бажанню, в це блюдо Ви цілком можете додати будь-які нарізані сезонні овочі, зелень і ароматні трави. Експериментуйте! Фріттата завжди виходить смачною і поживною.
- Cukini - 1 штука
- Куряче яйце - 3 штуки
- Сир тертий - 100 грам
- Сир вершковий - 100 грам
- Базилік свіжий - 4 штуки
- Сіль - За смаком
1. Цукіні наріжте у вигляді спагетті. Зручно використовувати терку для корейської моркви. Додати сіль, залиште на 10 хвилин, потім відіжміть зайву рідину.
2. Збийте яйця з вершковим сиром.
3. Додайте цукіні.
4. Потім додайте тертий сир.
5. Додайте нарізаний базилік, приправити сіллю, поперчіть.
6. Обсмажте на сковороді, як омлет.
Смачного!
Смачного!