Спагеті з цукіні
(покроковий рецепт з фото)
Раз вже літо зовсім близько, то і рецепти повинні бути відповідні, тому сьогодні ми будемо готувати нереально смачні спагетті з цукіні, з ними і настрій підніметься, і голодним не залишишся.
Не варто перевантажувати свій шлунок важкою їжею, особливо в спекотну погоду, тому сьогодні я розповім вам, як приготувати спагетті з цукіні, відмінне блюдо і при цьому досить легке. Насправді такі спагетті мають масу позитивних моментів: по перше, вони підійдуть як для сніданку, так і для обіду і вечері, по-друге, вони досить низькокалорійні, але, незважаючи на це, дуже поживні і ситні. Загалом, цей простий рецепт спагетті з цукіні відмінний варіант на всі випадки життя, і ви просто зобов'язані спробувати це блюдо.
- Спагеті - 250 грам
- Cukini - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Пармезан - 50 грам
- Яйце - 2 штуки
- Масло оливкове - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Беремо два невеликих цукіні, промиваємо їх і нарізаємо на тонкі смужки.
Ставимо варитися спагетті в підсоленій воді, а самі тим часом ріжемо дрібно цибулю і обсмажуємо його на сковороді з додаванням оливкової олії до золотистого кольору. Потім додаємо смужки цукіні, солимо і перчимо, смажимо все разом ще хвилини 2-3.
Яйця розбиваємо в миску і гарненько збиваємо. Пармезан трьом на дрібній тертці і змішуємо з яйцями.
Коли спагетті будуть готові, зливаємо з них воду і відразу ж заливаємо до них в каструлю яєчну суміш, швидко перемішуємо. Потім додаємо обсмажені овочі, знову перемішуємо. Розкладаємо готову страву по тарілочках, посипаємо тертим сиром і подаємо до столу. Смачного!