Спагеті з цукіні, волоськими горіхами і родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування печива спагетті з підсмаженими волоськими горіхами, часником, цукіні, родзинками, сиром Пармезан і трюфеля маслом.
Хочете приготувати спагетті в новому виконанні? Скористайтеся нашим рецептом! Додавши в спагетті біле трюфельне масло, ви додасте їм більш виражений смак.
- Спагетті - 360 грам
- Оливкового масла - 3 Ст. Ложки
- Часнику - 4 зубчики
- Цукіні - 650 грам (дрібних (приблизно 4-5)
- Сіль і перець - За смаком
- Біле трюфельне масло - За смаком (по бажанню)
1. У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Коли вода закипить, додати спагетті і варити до готовності, дотримуючись інструкції на упаковці. Злити воду і повернути спагетті в каструлю. Подрібнити часник. Нарізати цукіні тонкими півкільцями. Крупно нарізати волоські горіхи.
2. Розігріти оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати волоські горіхи і смажити, помішуючи, поки вони не почнуть купувати коричневий колір, від 3 до 4 хвилин.
3. Додати часник і готувати, помішуючи, поки він не почне корічневеть, близько 1 хвилини.
4. Додати цукіні і родзинки в сковороду, посолити і поперчити. Смажити, помішуючи час від часу, доти, поки цукіні не будуть готові, від 4 до 5 хвилин.
5. Додати суміш цукіні в каструлю зі спагеті і акуратно перемішати.
6. Посипати тертим сиром Пармезан перед подачею. Додати кілька крапель олії білого трюфеля при бажанні.