Рецепт Спагеті з цукіні і беконом фото

Спагеті з цукіні і беконом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Макарони , Часник
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На сніданок , Романтична вечеря , Святковий обід
Гарячі страви , Спагеті
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Спробувати вишукану страву можна не тільки в ресторані, але і у себе вдома. Спагеті з цукіні і беконом якраз відноситься до числа таких страв, які можна з легкістю зробити в домашніх умовах.

Опис приготування:

У цьому простому рецепті спагетті з цукіні і беконом я хочу розповісти вам, як зі звичайних інгредієнтів зробити відмінне блюдо, як в кращих ресторанах світу. Для цього нам не потрібно нічого особливого, ми всього лише приготуємо ароматний соус і змінимо спосіб подачі, а разом з цим все блюдо придбає новий вигляд і смак. Ви можете приготувати такі макарони на вечерю, але вони так само відмінно підійдуть для святкового обіду в колі сім'ї або романтичного вечора. Ну, самі подумайте, хіба хто-небудь зможе відязикатися від такого красивого і неймовірно смачної страви, звичайно ж, немає.

1) Для початку нам необхідно поставити варитися спагетті в підсоленій воді.

2) Поки макарони готуються, ми займемося підготовкою інших інгредієнтів. Отже, цукіні промиваємо та нарізаємо вздовж на широкі смужки. У сковороду наливаємо оливкову олію і обсмажуємо цукіні до утворення темних цяток. Потім перекладаємо їх на паперовий рушник, щоб видалити надлишки масла.

3) У ступку викладаємо часник, базилік і трохи солі, перетираємо все до стану пасти. Потім додаємо оливкову олію і трохи оцту, перемішуємо все.

4) Бекон обсмажуємо на сковороді до рум'яної скоринки, потім нарізаємо на невеликі смужки.

5) Коли спагетті будуть готові, відкидаємо їх на друшляк, викладаємо спагетті на порційні тарілки у формі"гнізд" . Тепер смужки цукіні обмакиваем в приготованому соусі, перчимо їх і скручуємо рулетиком, викладаємо по краю тарілки. Бекон кладемо в середину і посипаємо все тертим сиром.

Ну от і все, тепер ви знаєте, як приготувати спагетті з цукіні і беконом - відмінне блюдо на будь-який випадок. Смачного!


  • Спагеті - 250 грам
  • Cukini - 750 грам
  • Бекон сирокопчені - 150 грам
  • Листя свіжого базиліка - 40 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Оцет червоний винний - За смаком
  • Масло оливкове - За смаком
  • Сир твердий - 70 грам
  • Сіль - За смаком
У цьому простому рецепті спагетті з цукіні і беконом я хочу розповісти вам, як зі звичайних інгредієнтів зробити відмінне блюдо, як в кращих ресторанах світу. Для цього нам не потрібно нічого особливого, ми всього лише приготуємо ароматний соус і змінимо спосіб подачі, а разом з цим все блюдо придбає новий вигляд і смак. Ви можете приготувати такі макарони на вечерю, але вони так само відмінно підійдуть для святкового обіду в колі сім'ї або романтичного вечора. Ну, самі подумайте, хіба хто-небудь зможе відязикатися від такого красивого і неймовірно смачної страви, звичайно ж, немає.

1) Для початку нам необхідно поставити варитися спагетті в підсоленій воді.

2) Поки макарони готуються, ми займемося підготовкою інших інгредієнтів. Отже, цукіні промиваємо та нарізаємо вздовж на широкі смужки. У сковороду наливаємо оливкову олію і обсмажуємо цукіні до утворення темних цяток. Потім перекладаємо їх на паперовий рушник, щоб видалити надлишки масла.

3) У ступку викладаємо часник, базилік і трохи солі, перетираємо все до стану пасти. Потім додаємо оливкову олію і трохи оцту, перемішуємо все.

4) Бекон обсмажуємо на сковороді до рум'яної скоринки, потім нарізаємо на невеликі смужки.

5) Коли спагетті будуть готові, відкидаємо їх на друшляк, викладаємо спагетті на порційні тарілки у формі"гнізд" . Тепер смужки цукіні обмакиваем в приготованому соусі, перчимо їх і скручуємо рулетиком, викладаємо по краю тарілки. Бекон кладемо в середину і посипаємо все тертим сиром.

Ну от і все, тепер ви знаєте, як приготувати спагетті з цукіні і беконом - відмінне блюдо на будь-який випадок. Смачного!

Схожі рецепти