Рецепт Спагеті карбонара з беконом і вершками фото

Спагеті карбонара з беконом і вершками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Макарони , Бекон
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 2
Час приготування: 35 хв.

Спагеті карбонара з беконом і вершками - класичне блюдо італійської кухні. В Італії практично культ пасти. Її подають в кожному будинку, кафе, ресторанах. Це дуже смачне і ситне блюдо.

Опис приготування:

Макарони люблять все: і дорослі, та діти. Існує чимало різних способів, щоб приготувати смачну пасту. Один з них - це варіант карбонара. Відмінне поєднання солоного і ароматного бекону з вершковим соусом. Щоб дізнатися, як приготувати спагетті карбонара з беконом і вершками, прочитайте цей рецепт.

  • Макаронні вироби - 200 грам
  • Шинка - 100 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Жовток - 3 штуки
  • Пармезан - 50 грам
спагеті карбонара з беконом і вершками - фото крок 1
На сковороді розігрійте трохи рослинного масла, краще оливкової. Потім очистіть часник, нарубати зубчиками гострим ножем дуже дрібно. Викладіть часник на сковороду і обсмажуйте його пару хвилин.
спагеті карбонара з беконом і вершками - фото крок 2
Шинку наріжте довгою і тонкою соломкою. Викладіть її в сковороду до часнику і перемішайте. Обсмажуйте шинку і часник п'ять хвилин, постійно помішуючи.
спагеті карбонара з беконом і вершками - фото крок 3
Спагеті або тальятеллі відваріть. Для цього закип'ятіть в каструлі воду, опустіть в неї пасту і варіть її до стану аль денте, щоб вона залишилася всередині трохи вогкуватої. Відкиньте пасту на друшляк і додайте її в сковороду до решти інгредієнтів.
спагеті карбонара з беконом і вершками - фото крок 4
У мисці змішайте натрете пармезан і вершки. Додайте сирі жовтки, сіль і poperčite. Ретельно все збийте. Потім вилийте соус в сковороду і прогрівайте хвилин п'ять.

Схожі рецепти