Спагеті карбонара з беконом і вершками
(покроковий рецепт з фото)
Спагеті карбонара з беконом і вершками - класичне блюдо італійської кухні. В Італії практично культ пасти. Її подають в кожному будинку, кафе, ресторанах. Це дуже смачне і ситне блюдо.
Макарони люблять все: і дорослі, та діти. Існує чимало різних способів, щоб приготувати смачну пасту. Один з них - це варіант карбонара. Відмінне поєднання солоного і ароматного бекону з вершковим соусом. Щоб дізнатися, як приготувати спагетті карбонара з беконом і вершками, прочитайте цей рецепт.
- Макаронні вироби - 200 грам
- Шинка - 100 грам
- Часник - 3 зубчики
- Вершки - 200 мілілітрів
- Жовток - 3 штуки
- Пармезан - 50 грам
На сковороді розігрійте трохи рослинного масла, краще оливкової. Потім очистіть часник, нарубати зубчиками гострим ножем дуже дрібно. Викладіть часник на сковороду і обсмажуйте його пару хвилин.
Шинку наріжте довгою і тонкою соломкою. Викладіть її в сковороду до часнику і перемішайте. Обсмажуйте шинку і часник п'ять хвилин, постійно помішуючи.
Спагеті або тальятеллі відваріть. Для цього закип'ятіть в каструлі воду, опустіть в неї пасту і варіть її до стану аль денте, щоб вона залишилася всередині трохи вогкуватої. Відкиньте пасту на друшляк і додайте її в сковороду до решти інгредієнтів.
У мисці змішайте натрете пармезан і вершки. Додайте сирі жовтки, сіль і poperčite. Ретельно все збийте. Потім вилийте соус в сковороду і прогрівайте хвилин п'ять.