Карбонара з беконом (з вершками)
(покроковий рецепт з фото)
Класична італійська карбонара робиться на основі спагетті з гуанчале (свиняча щековина). І до неї подається соус з яєць і пармезану. Варіацій на тему страви багато, і я поділюся з вами своєю.
Рецепт досить простий і швидкий, так що його можна зробити на обід навіть коли у вас не багато часу. Смаки страви знайомі й улюблені всіма, тому вони порадують кожного. Прочитайте про те, як приготувати "карбонара" з беконом з вершками. Для основи вибирайте звичайні спагетті.
- Спагеті - 260 грам
- Бекон - 110 грам
- Яєчний жовток - 4 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Вершки жирні - 250 мілілітрів
- Пармезан - 30 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Петрушка, гілочка - 1 штука
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
Бекон наріжте невеликими брусочками.
Обсмажте бекон в сковороді з маслом протягом 2-х хвилин, помішуючи.
Дрібно наріжте часник і петрушку.
Додайте часник до бекону. Обсмажте їх разом ще 2 хвилини. Потім додайте петрушку і перець. Перемішайте і відразу вимикайте вогонь.
В цей же час відваріть спагетті до стану аль денте в підсоленому окропі.
У мисці збийте яєчні жовтки з сіллю, перцем, вершками і дрібно натертими пармезаном.
З спагетті злийте воду, промийте їх. Додайте зажарку і соус. Можете підігріти страву.
Спагеті зверху посипте пармезаном. Смачного!