Рецепт Карбонара з беконом (з вершками) фото

Карбонара з беконом (з вершками)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Вершки, Макарони, Бекон
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби, Карбонара

Класична італійська карбонара робиться на основі спагетті з гуанчале (свиняча щековина). І до неї подається соус з яєць і пармезану. Варіацій на тему страви багато, і я поділюся з вами своєю.

Рецепт досить простий і швидкий, так що його можна зробити на обід навіть коли у вас не багато часу. Смаки страви знайомі й улюблені всіма, тому вони порадують кожного. Прочитайте про те, як приготувати "карбонара" з беконом з вершками. Для основи вибирайте звичайні спагетті.

  • Спагеті - 260 грам
  • Бекон - 110 грам
  • Яєчний жовток - 4 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Вершки жирні - 250 мілілітрів
  • Пармезан - 30 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Петрушка, гілочка - 1 штука
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
карбонара з беконом (з вершками) - фото крок 1
Бекон наріжте невеликими брусочками.
карбонара з беконом (з вершками) - фото крок 2
Обсмажте бекон в сковороді з маслом протягом 2-х хвилин, помішуючи.
карбонара з беконом (з вершками) - фото крок 3
Дрібно наріжте часник і петрушку.
карбонара з беконом (з вершками) - фото крок 4
Додайте часник до бекону. Обсмажте їх разом ще 2 хвилини. Потім додайте петрушку і перець. Перемішайте і відразу вимикайте вогонь.
карбонара з беконом (з вершками) - фото крок 5
В цей же час відваріть спагетті до стану аль денте в підсоленому окропі.
карбонара з беконом (з вершками) - фото крок 6
У мисці збийте яєчні жовтки з сіллю, перцем, вершками і дрібно натертими пармезаном.
карбонара з беконом (з вершками) - фото крок 7
З спагетті злийте воду, промийте їх. Додайте зажарку і соус. Можете підігріти страву.
карбонара з беконом (з вершками) - фото крок 8
Спагеті зверху посипте пармезаном. Смачного!

Схожі рецепти