Макаронні вироби «Карбонара» з беконом і вершками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.
Італійська кухня досить проста, але дивовижно смачна. Пропоную вам подивитися, як приготувати пасту"Карбонара" з беконом і вершками. Всього 20 хвилин - і у вас на столі ситне і смачне блюдо.
Опис приготування:
Бекон в цьому рецепті завжди можна замінити звичайною шинкою або навіть копченими ковбасками, але це вже буде варіація на тему"Карбонара" . Тут же вам запропонований оригінальний рецепт. Пробуйте на здоров'я!
- Спагеті - 300 грам
- Бекон - 150 грам
- Яйця - 3 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 щіпка
- Вершки - 100 мілілітрів
- Пармезан - За смаком
Спагеті відварити в підсоленій воді до готовності за інструкцією на упаковці. Бекон наріжте дрібними кубиками і обсмажте до золотистого на сухій сковороді.
Вершки змішайте з яйцями, трохи збийте вінчиком. З гарячих спагетті злийте воду, покладіть їх у миску і залийте сумішшю, додавши бекон. Все добре перемішайте.
Викладіть спагетті на тарілку, посипте перцем, сир пармезан. Тепер можна подати страву на стіл.