Рецепт Макаронні вироби «Карбонара» з беконом і вершками фото

Макаронні вироби «Карбонара» з беконом і вершками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Макарони , Бекон
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Італійська кухня досить проста, але дивовижно смачна. Пропоную вам подивитися, як приготувати пасту"Карбонара" з беконом і вершками. Всього 20 хвилин - і у вас на столі ситне і смачне блюдо.

Опис приготування:

Бекон в цьому рецепті завжди можна замінити звичайною шинкою або навіть копченими ковбасками, але це вже буде варіація на тему"Карбонара" . Тут же вам запропонований оригінальний рецепт. Пробуйте на здоров'я!

  • Спагеті - 300 грам
  • Бекон - 150 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1 щіпка
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Пармезан - За смаком
паста & Quot; Карбонара
Спагеті відварити в підсоленій воді до готовності за інструкцією на упаковці. Бекон наріжте дрібними кубиками і обсмажте до золотистого на сухій сковороді.
паста & Quot; Карбонара
Вершки змішайте з яйцями, трохи збийте вінчиком. З гарячих спагетті злийте воду, покладіть їх у миску і залийте сумішшю, додавши бекон. Все добре перемішайте.
паста & Quot; Карбонара
Викладіть спагетті на тарілку, посипте перцем, сир пармезан. Тепер можна подати страву на стіл.

Схожі рецепти