Рецепт Макаронні вироби «Карбонара» з беконом і вершками фото

Макаронні вироби «Карбонара» з беконом і вершками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Макарони, Бекон
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Макаронні вироби

Італійська кухня досить проста, але дивовижно смачна. Пропоную вам подивитися, як приготувати пасту "карбонара" з беконом і вершками. Всього 20 хвилин - і у вас на столі ситне і смачне блюдо.

Бекон в цьому рецепті завжди можна замінити звичайною шинкою або навіть копченими ковбасками, але це вже буде варіація на тему "карбонара" . Тут же вам запропонований оригінальний рецепт. Пробуйте на здоров'я!

  • Спагеті - 300 грам
  • Бекон - 150 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1 щіпка
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Пармезан - За смаком
паста
Вершки змішайте з яйцями, трохи збийте вінчиком. З гарячих спагетті злийте воду, покладіть їх у миску і залийте сумішшю, додавши бекон. Все добре перемішайте.

Схожі рецепти