Рецепт Макаронні вироби «Карбонара» з вершками фото

Макаронні вироби «Карбонара» з вершками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.

Якщо ви вирішили поласувати італійською кухнею, але ще не знаєте, що саме хочете приготувати, придивіться до цього дуже вишуканому і смачному варіанту пасти"Карбонара" з вершками.

Опис приготування:

Перед вами просто приголомшливий рецепт приготування спагетті, відварених до стану аль денте з білим соусом карбонара. Соус зроблений з шинки, яєць, сиру пармезану і вершків, був винайдений італійськими кухарями в середині ХХ століття. Досить просте в приготуванні блюдо володіє невимовним смаком, стане чудовим варіантом для затишного сімейного вечері.

  • Спагеті - 300 грам
  • Копчена грудинка - 250 грам (або шинка)
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Вершки густі - 200 грам
  • Яйця курячі - 3-4 штук
  • Сир твердий - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
паста & Quot; Карбонара
1. Перед тим як приготувати пасту"Карбонара" з вершками, порежьте копченую грудинку тонкими пластинками.
паста & Quot; Карбонара
2. Часник очистіть і дрібно наріжте. Відокремте жовтки від білків. Збийте жовтки з вершками за допомогою вилки. Візьміть сковорідку, розжарити її. Налийте оливкова олія, розігрійте його. Додайте часник і копчене м'ясо, обсмажте протягом 3-4 хвилин постійно помішуючи. Поставте варитися спагетті в підсоленій воді. З'єднайте грудинку з вершками і жовтками, додайте сир. Ретельно заважайте в окремій ємності. Вилийте продукти назад на сковорідку, протримаєте їх на вогні буквально пару хвилин, поки соус не загусне.
паста & Quot; Карбонара
3. Зніміть трохи недоварені спагетті з плити, потримайте їх трохи в воді, поки вони досягнуть потрібного ступеня готовності. Злийте з них воду, викладіть спагетті в сковорідку, перемішайте. Візьміть дворогу вилку, ніж і викладіть спагетті на блюдо. Зверху розмістіть остигле м'ясо і посипте свіжомеленим перцем. Смачного.

Схожі рецепти