Рецепт Макаронні вироби «Карбонара» з вершками фото

Макаронні вироби «Карбонара» з вершками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби

Якщо ви вирішили поласувати італійською кухнею, але ще не знаєте, що саме хочете приготувати, придивіться до цього дуже вишуканому і смачному варіанту пасти "карбонара" з вершками.

Перед вами просто приголомшливий рецепт приготування спагетті, відварених до стану аль денте з білим соусом карбонара. Соус зроблений з шинки, яєць, сиру пармезану і вершків, був винайдений італійськими кухарями в середині ХХ століття. Досить просте в приготуванні блюдо володіє невимовним смаком, стане чудовим варіантом для затишного сімейного вечері.

  • Спагеті - 300 грам
  • Копчена грудинка - 250 грам (або шинка)
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Вершки густі - 200 грам
  • Яйця курячі - 3-4 штук
  • Сир твердий - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
паста
2. Часник очистіть і дрібно наріжте. Відокремте жовтки від білків. Збийте жовтки з вершками за допомогою вилки. Візьміть сковорідку, розжарити її. Налийте оливкова олія, розігрійте його. Додайте часник і копчене м'ясо, обсмажте протягом 3-4 хвилин постійно помішуючи. Поставте варитися спагетті в підсоленій воді. З'єднайте грудинку з вершками і жовтками, додайте сир. Ретельно заважайте в окремій ємності. Вилийте продукти назад на сковорідку, протримаєте їх на вогні буквально пару хвилин, поки соус не загусне.

Схожі рецепти