Рецепт Макаронні вироби «Карбонара» від Джеймі Олівера фото

Макаронні вироби «Карбонара» від Джеймі Олівера
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Макарони
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Спробуйте приготувати ситну карбонара з пікантними фрикадельками за рецептом Джеймі Олівера. Смачний і гарний вечерю вам забезпечений! рекомендую рецепт, буде дуже ситно, це я гарантую

Опис приготування:

У Джеймі Олівера існує кілька рецептів карбонара, адже блюдо дуже багатогранно і готувати його можна абсолютно по-різному. Щоб приготувати пасту"Карбонара" від Джеймі Олівера, вам знадобиться паста лінгвіні, вершки, м'ясний фарш (для фрикадельок), сир і яйця. Незважаючи на кілька окремих процесів, блюдо готується дуже просто і швидко!

  • Фарш - 400-500 грам
  • Бекон - 4 скибочки (або прошутто)
  • Макаронні лінгвіни - 400 кілограм
  • Сіль, перець - За смаком
  • Яєчні жовтки - 4 штуки
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Пармезан - 100 грам
  • Цедра лимону - 1 штука
  • Петрушка - За смаком
  • Масло оливкове - За смаком
паста & Quot; Карбонара
Підготуйте інгредієнти. Фарсі сіль і poperčite. Можете за бажанням додати прованські трави або приправу до м'яса. Сформуйте фрикадельки. Якщо робити більші (як на тефтелі), виходить штук 6.
паста & Quot; Карбонара
Приготувати тюфтельки ви можете самим різним способом: обсмажити, загасивши або запікаючи їх в духовці. Я зазвичай обсмажую порізану бекон, додаю його в казан до тефтелі разом з жиром від смаження і запікаю до готовності. Можете загасити в казані.
паста & Quot; Карбонара
Рекомендую тефтелі перш, ніж викласти в казан, обсмажити.
паста & Quot; Карбонара
Бекон порізати, обсмажити і додати до тефтелі. Запікати в казані або на деку в розігрітій до 200-210 градусів духовці хвилин 20.
паста & Quot; Карбонара
Тим часом відваріть пасту.
Приготуйте до неї вершковий соус.
Змішайте жовтки.
паста & Quot; Карбонара
Додайте в жовтки цедру (можна і чистий лимонний сік, якщо вам подобається більш кислий присмак).
паста & Quot; Карбонара
Також додайте до жовтків з лимонною цедрою тертий пармезан і вершки, все перемішайте.
паста & Quot; Карбонара
Відварну пасту викладіть на розігріту з невеликою кількістю оливкової олії сковороду.
паста & Quot; Карбонара
Додайте соус з вершків і жовтків. До речі, можете додати тертий сир окремо. Перемішайте, щоб соус нагрівся, але не згорнулися яйця, він повинен злегка загуснути.
паста & Quot; Карбонара
Сир повинен підтанути, але не перетримаєте, щоб занадто все не злиплося і не стало підгорати.
паста & Quot; Карбонара
На той час і фрикадельки будуть вже готові.
Готову пасту"Карбонара" від Джеймі Олівера подавати можете, посипавши тертої петрушкою.
паста & Quot; Карбонара
А також рекомендую посипати тертим сиром, відмінно поєднується з білим вином. Смачного!

Схожі рецепти