Рецепт Макаронні вироби «Карбонара» від Джеймі Олівера фото

Макаронні вироби «Карбонара» від Джеймі Олівера
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Макарони
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби

Спробуйте приготувати ситну карбонара з пікантними фрикадельками за рецептом Джеймі Олівера. Смачний і гарний вечерю вам забезпечений! рекомендую рецепт, буде дуже ситно, це я гарантую

У Джеймі Олівера існує кілька рецептів карбонара, адже блюдо дуже багатогранно і готувати його можна абсолютно по-різному. Щоб приготувати пасту "карбонара" від Джеймі Олівера, вам знадобиться паста лінгвіні, вершки, м'ясний фарш (для фрикадельок), сир і яйця. Незважаючи на кілька окремих процесів, блюдо готується дуже просто і швидко!

  • Фарш - 400-500 грам
  • Бекон - 4 скибочки (або прошутто)
  • Макаронні лінгвіни - 400 кілограм
  • Сіль, перець - За смаком
  • Яєчні жовтки - 4 штуки
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Пармезан - 100 грам
  • Цедра лимону - 1 штука
  • Петрушка - За смаком
  • Масло оливкове - За смаком
паста
Приготувати тюфтельки ви можете самим різним способом: обсмажити, загасивши або запікаючи їх в духовці. Я зазвичай обсмажую порізану бекон, додаю його в казан до тефтелі разом з жиром від смаження і запікаю до готовності. Можете загасити в казані.
паста
Бекон порізати, обсмажити і додати до тефтелі. Запікати в казані або на деку в розігрітій до 200-210 градусів духовці хвилин 20.
паста
Додайте в жовтки цедру (можна і чистий лимонний сік, якщо вам подобається більш кислий присмак).
паста
Відварну пасту викладіть на розігріту з невеликою кількістю оливкової олії сковороду.
паста
Сир повинен підтанути, але не перетримаєте, щоб занадто все не злиплося і не стало підгорати.
паста
А також рекомендую посипати тертим сиром, відмінно поєднується з білим вином. Смачного!

Схожі рецепти