Рецепт Яловичина від Джеймі Олівера фото

Яловичина від Джеймі Олівера
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Печеня
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Джеймі Олівер на своїй кухні може приготувати будь-яку страву, яке стане прикрасою столу. Давайте довіримося майстру і приготуємо за його рецептом печеня з яловичини з овочами і темним пивом.

Опис приготування:

Як приготувати яловичину від Джеймі Олівера, дивіться в покроковому рецепті. Шматочки яловичини гасяться з овочами пиві, м'ясо виходить найніжнішим, ароматним і дуже смачним. Пригощайтеся!

  • Яловичина - 500 грам
  • Пиво темне - 500 мілілітрів
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 2-3 штук
  • Селера черешкова - 100 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Томатне пюре - 400 мілілітрів
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Розмарин - 1 штука (гілочка)
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
яловичина від Джеймі Олівера - фото крок 1
М'ясо промийте під холодною водою, обсушити, наріжте на шматочки по 2 см.
яловичина від Джеймі Олівера - фото крок 2
Овочі вимийте, очистіть.
яловичина від Джеймі Олівера - фото крок 3
Цибуля наріжте півкільцями, морква, селера і перець - кубиками. У сковороді розігрійте оливкову олію. Обсмажте овочі до золотистого кольору.
яловичина від Джеймі Олівера - фото крок 4
М'ясо обваляйте в борошні. Додайте його в сковороду до овочів, обсмажуйте до рум'яної скоринки.
яловичина від Джеймі Олівера - фото крок 5
Додайте томатне пюре, готуйте ще пару хвилин.
яловичина від Джеймі Олівера - фото крок 6
Додайте сіль, чорний перець, лавровий лист. Влийте темне пиво, доведіть до кипіння. Готуйте до загустіння соусу протягом 30-40 хвилин.
яловичина від Джеймі Олівера - фото крок 7
Подавати можна з картопляним пюре. Смачного!

Схожі рецепти