Яловичина від Джеймі Олівера
(покроковий рецепт з фото)
Джеймі Олівер на своїй кухні може приготувати будь-яку страву, яке стане прикрасою столу. Давайте довіримося майстру і приготуємо за його рецептом печеня з яловичини з овочами і темним пивом.
Як приготувати яловичину від Джеймі Олівера, дивіться в покроковому рецепті. Шматочки яловичини гасяться з овочами пиві, м'ясо виходить найніжнішим, ароматним і дуже смачним. Пригощайтеся!
- Яловичина - 500 грам
- Пиво темне - 500 мілілітрів
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 2-3 штук
- Селера черешкова - 100 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Томатне пюре - 400 мілілітрів
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 1 штука
- Розмарин - 1 штука (гілочка)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
М'ясо промийте під холодною водою, обсушити, наріжте на шматочки по 2 см.
Овочі вимийте, очистіть.
Цибуля наріжте півкільцями, морква, селера і перець - кубиками. У сковороді розігрійте оливкову олію. Обсмажте овочі до золотистого кольору.
М'ясо обваляйте в борошні. Додайте його в сковороду до овочів, обсмажуйте до рум'яної скоринки.
Додайте томатне пюре, готуйте ще пару хвилин.
Додайте сіль, чорний перець, лавровий лист. Влийте темне пиво, доведіть до кипіння. Готуйте до загустіння соусу протягом 30-40 хвилин.
Подавати можна з картопляним пюре. Смачного!