Картопля в духовці від Джеймі Олівера
(покроковий рецепт з фото)
Запечена картопля за цим рецептом виходить дійсно дуже смачним. Під хрусткою скоринкою готового картоплі ховається ніжна м'якоть. Це один з улюблених рецептів нашої сім'ї.
Таке блюдо цілком можна подати самостійно. А якщо дуже хочеться, то можна доповнити будь-яким м'ясним блюдом або овочевим салатом. Спробуйте!
- Картопля - 500 грам
- Пармезан - 1/4 склянки (тертий)
- Часник - 3-5 зубчиків
- Оливкова олія - 30 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Сухі трави - 1 Ст. Ложок
Підготуйте необхідні інгредієнти. Картопля очистіть.
Наріжте картоплю великими шматками.
Змішайте картопля з оливковою олією. Добавьте половину тертого пармезана, сіль і спеції. Перемішайте.
Викладіть картоплю в форму для запікання, змащену маслом. Посипте сиром. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів на 40-50 хвилин.
Готову картоплю подавайте в гарячому вигляді.
Смачного!
Смачного!