Баранина від Джеймі Олівера
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю рецепти Джеймі Олівера! Ось і це блюдо мене дуже вразило! Баранина запікається разом з овочами на шпажках і виходить дуже ароматною і соковитою! А весь секрет в маринаді!
Рецепт перевірений часом від відомого кухаря Джеймі Олівера, тому точно дотримуйтесь рецептом і дотримуйтесь потрібну кількість інгредієнтів. Пряний маринад відмінно підкреслить смак м'яса і додасть йому неймовірну м'якість. Сміливо пробуйте!
- Баранина - 600 грам
- Перець болгарський червоний - 1 штука
- Лук червоний - 2 штуки
- Зіра - 1/2 чайних ложки (маринад)
- Паприка - 1 Ст. Ложка (маринад)
- Коріандр мелений - 2 чайних ложки (маринад)
- Сіль - 1 Чайна ложка (маринад)
- Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка (маринад)
- Часник - 3 зубчики (маринад)
- Масло оливкове - 100 грам (маринад)
1. М'ясо помийте і наріжте на невеликі шматочки.
2. Змішайте всі інгредієнти для маринаду.
3. Залийте м'ясо маринадом і залиште мінімум на годину.
4. Лук розріжте на 2-4 частини, перець - брусочками.
5. Шпажки замочіть на кілька годин у воді. Нанизуємо на шпажки м'ясо, чергуючи з цибулею і перцем.
6. Смажимо на грилі, мангалі або в духовці, перевертаючи. Смачного!