Рецепт Баранина від Джеймі Олівера фото

Баранина від Джеймі Олівера
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви на шпажках
Кількість порцій: 2
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Я дуже люблю рецепти Джеймі Олівера! Ось і це блюдо мене дуже вразило! Баранина запікається разом з овочами на шпажках і виходить дуже ароматною і соковитою! А весь секрет в маринаді!

Опис приготування:

Рецепт перевірений часом від відомого кухаря Джеймі Олівера, тому точно дотримуйтесь рецептом і дотримуйтесь потрібну кількість інгредієнтів. Пряний маринад відмінно підкреслить смак м'яса і додасть йому неймовірну м'якість. Сміливо пробуйте!

  • Баранина - 600 грам
  • Перець болгарський червоний - 1 штука
  • Лук червоний - 2 штуки
  • Зіра - 1/2 чайних ложки (маринад)
  • Паприка - 1 Ст. Ложка (маринад)
  • Коріандр мелений - 2 чайних ложки (маринад)
  • Сіль - 1 Чайна ложка (маринад)
  • Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка (маринад)
  • Часник - 3 зубчики (маринад)
  • Масло оливкове - 100 грам (маринад)
баранина від Джеймі Олівера - фото крок 1
1. М'ясо помийте і наріжте на невеликі шматочки.
баранина від Джеймі Олівера - фото крок 2
2. Змішайте всі інгредієнти для маринаду.
баранина від Джеймі Олівера - фото крок 3
3. Залийте м'ясо маринадом і залиште мінімум на годину.
баранина від Джеймі Олівера - фото крок 4
4. Лук розріжте на 2-4 частини, перець - брусочками.
баранина від Джеймі Олівера - фото крок 5
5. Шпажки замочіть на кілька годин у воді. Нанизуємо на шпажки м'ясо, чергуючи з цибулею і перцем.
баранина від Джеймі Олівера - фото крок 6
6. Смажимо на грилі, мангалі або в духовці, перевертаючи. Смачного!

Схожі рецепти