Макаронні вироби «Карбонара» з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Які види пасти ви знаєте? Одні з найбільш популярних і улюблених - це "карбонара", "Boloneze & Quot. Сьогодні розповім, як приготувати пасту «Карбонара» з беконом, смачне і ситне блюдо для всієї родини.
Таку пасту можна приготувати на вечерю або до обіду. Окремо відваріть пасту в підсоленій воді, а потім викладіть її до підготовленим інгредієнтам на сковороді. Страва смачна, ситне і готується дуже просто. До столу подається паста обов'язково гарячої.
- Макаронні вироби - 500 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 80 грам
- Цибуля - 1 штука
- Бекон - 250 грам
- Печериці - 200 грам
- Вершки - 300 мілілітрів
- Сир - 120 грам
1
У каструлю налийте воду, посоліть її і доведіть до кипіння, потім опустіть пасту і відваріть до готовності, потім вилийте в друшляк і промийте.
2
Очистіть цибулю з грибами, помийте гриби і наріжте їх пластинками. Лук подрібніть, а бекон наріжте тонкою соломкою.
3
Сковороду відправте на вогонь і викладіть вершкове масло, додайте оливкову і розігрійте. Викладіть цибулю з беконом, додайте гриби, обсмажте 5 хвилин.
4
Влийте на сковороду вершки і перемішайте, Тушіте 2-3 хвилини. Додайте до вершків і бекону пасту, акуратно перемішайте і додайте тертий сир, за смаком посоліть і поперчіть. Подавайте пасту гарячої.