Рецепт Макаронні вироби «Карбонара» з беконом фото

Макаронні вироби «Карбонара» з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Вершки , Макарони , Гриби , Печериці , Бекон
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби , Карбонара
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Які види пасти ви знаєте? Одні з найбільш популярних і улюблених - це"Карбонара" , "Boloneze & Quot; . Сьогодні розповім, як приготувати пасту «Карбонара» з беконом, смачне і ситне блюдо для всієї родини.

Опис приготування:

Таку пасту можна приготувати на вечерю або до обіду. Окремо відваріть пасту в підсоленій воді, а потім викладіть її до підготовленим інгредієнтам на сковороді. Страва смачна, ситне і готується дуже просто. До столу подається паста обов'язково гарячої.

  • Макаронні вироби - 500 грам
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Бекон - 250 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Вершки - 300 мілілітрів
  • Сир - 120 грам
1
У каструлю налийте воду, посоліть її і доведіть до кипіння, потім опустіть пасту і відваріть до готовності, потім вилийте в друшляк і промийте.
2
Очистіть цибулю з грибами, помийте гриби і наріжте їх пластинками. Лук подрібніть, а бекон наріжте тонкою соломкою.
3
Сковороду відправте на вогонь і викладіть вершкове масло, додайте оливкову і розігрійте. Викладіть цибулю з беконом, додайте гриби, обсмажте 5 хвилин.
4
Влийте на сковороду вершки і перемішайте, Тушіте 2-3 хвилини. Додайте до вершків і бекону пасту, акуратно перемішайте і додайте тертий сир, за смаком посоліть і поперчіть. Подавайте пасту гарячої.

Схожі рецепти